Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingen løsning mellom Northug og skiforbundet

Møttes i dag.

I OSLO: Petter Northug under innspillingen av Senkveld i går kveld. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
I OSLO: Petter Northug under innspillingen av Senkveld i går kveld. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Norges Skiforbund og Petter Northug (29) har i dag møttes til samtaler - uten at de ble enige.

Forrige uke ble det kjent at Norges Skiforbund hadde trukket tilbake sitt avtaletilbud til Northug som gikk ut over samme mal som forrige sesong.

Skiforbundet kunne ikke godta at Northugs hovedsponsor Coop fikk større kommersiell frihet gjennom sesongen enn de hadde sist sesong.

Uten en avtale med skiforbundet kan ikke Northug gå verdenscup, noe han gjerne vil.

I en pressemelding skriver skiforbundet:

«Norges Skiforbund og Petter Northug har i dag hatt et møte der begge parter fikk anledning til å komme med sine synspunkter. Fra Skiforbundet stilte president Erik Røste, generalsekretær Stein Opsal og leder i langrennskomiteen, Torbjørn Skogstad. Petter Northug hadde med seg sin manager Are Sørum Langås og en advokat.

Det var et positivt møte der partene hadde en grundig gjennomgang av situasjonen. I møtet ble det ikke konkludert med hva som skjer videre, men partene vil de neste dagene vurdere om det er grunnlag for videre samtaler.

Begge parter har et tett program fremover. Ledelsen i Skiforbundet skal neste uke i møter med Det internasjonale Skiforbundet i Zürich, og det kan derfor ta noe tid før det bli videre dialog.  Ingen av partene vil uttale seg mer om samtalene nå, men vil informere media når det er bestemt hva som skjer videre.»

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!