- Ingen makskamp

- Men jeg er glad vi får tilbake litt gnist, sier Nordlie.

(Dagbladet.no): Først da Ham-Kam scoret på straffespark et halvt minutt ut i den andre omgangen i Kristiansand, våknet Start. Med et kvarters storspill snudde de kampen og tok tilbake serieledelsen i Tippeligaen.

- Det gleder meg at vi er tilbake på topp. Det var ingen makskamp, men vi fikk tilbake litt gnist og det er jeg glad for, sier Start-trener Tom Nordlie til Canal+.

Vålerenga overtok tabelledelsen etter sin seier over Molde i går. I dag er Start tilbake der de har ligget stort sett hele sesongen.

Jan Michaelsen scoret kampens første mål på et noe tvilsomt straffespark rett etter pause. Fire minutter senere la banens beste spiller, Alex Valencia, inn mot hodet til Stefan Bärlin. Svensken stanget ballen i mål til 1-1, mens Ham-Kam-keeper Eddie Gustafsson var utspilt etter en noe merkelig manøver.

13 minutter senere ble Fredrik Strømstad matchvinner. Etter et flott Start-angrep fikk Strømstad en 45 graderspasning fra Bärlin og breisidet ballen i krysset.

- En kamp midt på treet, sier Start-midtstopper Bård Borgersen.

- Vi fikk oss en på trynet rett etter pause, så satte vi standarden etter det.

I Start-leiren var man fornøyde med poengene og skuffet over spillet. Hos Ham-Kam var det motsatt.

JUBEL: Alex Valencia og Marius Johnsen jubler sammen med Fredrik Strømstad etter at sistnevnte ble matchvinner mot Ham-Kam. Foto: Scanpix
JUBEL: Alex Valencia og Marius Johnsen jubler sammen med Fredrik Strømstad etter at sistnevnte ble matchvinner mot Ham-Kam. Foto: Scanpix Vis mer

- Det er en peridoe på 10-15 minutter hvor vi ikke klarer å stå imot i begynnelsen av andreomgang. Ellers synes jeg vi spiller bra mot Norges beste lag, men det blir ikke poeng ut av det. Fortsetter vi med slik spill, er det ikke umulig for oss å holde plassen, sier trener Ståle Solbakken.