HAR HATT EN GOD SESONG: Southamptons Adam Lallana og lagkamerat Luke Shaw er begge på årets lag i Premier League. Foto:  REUTERS/Eddie Keogh/NTB Scanpix
HAR HATT EN GOD SESONG: Southamptons Adam Lallana og lagkamerat Luke Shaw er begge på årets lag i Premier League. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB ScanpixVis mer

Ingen Manchester United-spillere på årets lag i Premier League

Det er første gang på 24 år. Her er laget.

(Dagbladet): Følgende elleve spillere er på årets lag i Premier League, ifølge spillerne selv:

Petr Cech (Chelsea), Gary Cahill (Chelsea), Vincent Kompany ( Manchester City), Seamus Coleman (Everton), Luke Shaw (Southampton), Steven Gerrard (Liverpool), Eden Hazard (Chelsea), Adam Lallana (Southampton), Yaya Touré (Manchester City), Luis Suarez (Liverpool) og Daniel Sturridge (Liverpool).

Det ble kjent i kveld.

Liverpool og Chelsea har altså tre spillere hver, men det mest spesielle er at Manchester United ikke har noen spillere på årets lag for første gang siden 1989/90-sesongen.

Southampton har på sin side to spillere i Luke Shaw og Adam Lallana, som har imponert mange denne sesongen. Totalt er det fem engelskmenn på laget.

Steven Gerrard er på laget for 8. gang i karrieren, noe som er rekord siden innføringen av «PFA Team of the Year» i 1973/74-sesongen. Det er nok et fattig trøst etter dagens store tabbe mot Chelsea.

Manchester United har ikke hatt noen stor sesong, men det er nok likevel mange som mener at Wayne Rooney hadde fortjent en plass på laget.

Hva mener du? Savner du noen på laget? Diskuter!