Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingen medalje for Dordi

Curlingjentene knust - svenskene tok gull.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dordi Nordby og Norge ble utklasset av danskene i dag morges, og dermed glapp bronseplassen. Svenskene tok gullet nok en gang.

De norske curlingjentene måtte gi opp etter åtte omganger, på stillingen 10-2. Etter at danskene åpnet med ett poeng i den første omgangen, utlignet de norske jentene i andre. 

Deretter kunne Danmark sikre seg åtte poeng før Norge klarte å svare. Norge med skip Dordi Nordby i spissen reduserte til 9-2, men det var da også så langt det norske laget kom.

Nok en gang stakk svenskene av med EM-gullet, etter en spennende finale mot Sveits. Skip Anett Nordberg og hennes svenske lagvenninnger kunne feire seieren etter å ha avsluttet sterkt mot sveitserne.

Den siste sveitsiske steinen ble slått kontant ut av boet i tiende omgang, og kampen endte 8-5 til Sverige.

Dette var svenskenes 16. EM-gull totalt, og team Nordberg seiler opp som en soleklar gullfavoritt i Torino-OL.

Norges herrelag, ledet av Pål Trulsen, møter Sverige til finale i dag klokken 15.30.

SJANSELØS: Norges skip Dordi Agathe Nordby kunne ikke hindre at Danmark stakk av med bronsen i curling-EM. Foto: REUTERS/SCANPIX
SJANSELØS: Norges skip Dordi Agathe Nordby kunne ikke hindre at Danmark stakk av med bronsen i curling-EM. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer
SVENSK JUBEL: Det svenske laget, med trener Stefan Lund og skip Anett Nordberg i spissen, vant curling-EM for sekstende gang.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!