Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingen Molde-overgang for Berget

Besto ikke den medisinske testen.

INGEN DANS PÅ ROSER: Jo Inge Berget blir likevel ikke Molde-spiller. Lyn forsøker nå å få til en forlengelse av låneavtalen klubben har hatt med Udinese.Foto: SCANPIX/AFP/ Terje Bendiksby
INGEN DANS PÅ ROSER: Jo Inge Berget blir likevel ikke Molde-spiller. Lyn forsøker nå å få til en forlengelse av låneavtalen klubben har hatt med Udinese.Foto: SCANPIX/AFP/ Terje Bendiksby Vis mer

(Dagbladet.no): I går kveld følte Jo Inge Berget seg så godt som klar for en overgang til Molde, men nå kommer kontrabeskjeden: Det blir ikke noe flytting til rosenes by.

- Flere ting måtte klaffe, men vi kom ikke til enighet om en overgangsavtale for Berget til MFK, sier adm.dir. Tarje Nordstrand Jacobsen til moldefk.no.

Overfor Romsdals Budstikke forklarer Jo Inge Berget at han ikke besto den medisinske testen.

- Jeg har et kne som har vært litt trøblete, og dermed gikk ikke avtalen i boks. Det er skuffende, sier han, og legger til at han ikke har vært plaget av kneskader tidligere.

Dermed blir unggutten foreløpig i Lyn, der en fornøyd klubbledelse nå jobber for å få en forlengelse av utlånsavtalen med Udinese som gikk ut i går.

- Vi hadde håpet at dette skulle ordne seg hele veien, og nå ser vi fram mot RBK - matchen med Jo Inge i verdens vakreste drakt, sier Lyns Sportssjef Rolf Magne Walstad til lyn.no.

Ifølge klubbsidene antydes det nå at Lyn er nær en avtale som gjør at de kan beholde Berget ut sesongen.

- Vi jobber med dette nå, og håper å komme i mål i løpet av kort tid, sier Walstad.

Berget selv avviste i går overfor Dagbladet at det er aktuelt med en retur til Udinese og Italia.

- Det hadde vært helt uaktuelt å returnere til Udinese. Jeg var faktisk ikke med på én eneste trening med A-laget og oppholdet var preget av lovnader som ikke ble innfridd og språkvansker. Det var nok et litt dårlig valg av meg å reise dit som 17-åring. Men når tilbudet om å bli proff kom, sa det bare pling i hodet mitt og alt gikk en smule raskt, sa Berget.

Han er nå på vei til Trondheim for å slutte seg til Lyn-troppen som skal møte Rosenborg i kveld.

- Jeg regner med at det blir Lyn-spill resten av året, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media