HOVEN: Ankelen til Michael Ballack var for hoven til at det var mulig å gjennomføre en MR-undersøkelse i dag. Chelsea-spilleren ble stygt tatt av tysk-ghanesiske Kevin-Prince Boateng under FA-cupfinalen i går. Foto: Jim Keogh, Reuters/Scanpix
HOVEN: Ankelen til Michael Ballack var for hoven til at det var mulig å gjennomføre en MR-undersøkelse i dag. Chelsea-spilleren ble stygt tatt av tysk-ghanesiske Kevin-Prince Boateng under FA-cupfinalen i går. Foto: Jim Keogh, Reuters/ScanpixVis mer

Ingen MR-undersøkelse for Ballack i dag

Hevelsen er for stor. - Jeg er naturligvis bekymret, sier Tyklands kaptein.

|||

Uvissheten omkring Michael Ballacks skade fortsetter. MR-undersøkelsen i dag måtte utsettes fordi hevelsen er for kraftig.

Ballack måtte byttes ut i lørdagens FA-cupfinale etter at Chelsea-spilleren ble stygt felt av Portsmouth-spiller Kevin-Prince Boateng. En røntgenundersøkelse på stadion avkreftet frykten for brudd, men skaden kan være alvorlig nok til å skape problemer for Tysklands landslagskaptein i VM.

- Så lenge jeg ikke har svar på undersøkelsen, er jeg naturligvis bekymret, sier Ballack. 

Også Tysklands landslagssjef Joachim Löw medgir at han er urolig.

— Michael har smerter og klarer ikke å bevege ankelen mye. De gode nyhetene er at det ikke er brudd, og vi håper at dette ikke er alvorlig. Michael er vår kaptein og en svært viktig spiller, sier han.


(NTB)