«Ingen norske landslagspillere er bedre enn Vegard Forren»

Morten P mener Molde-stopperen bør bli landslagskaptein.

KAPTEIN?: Vegard Forren bør bli norsk landslagskaptein, ifølge Morten Pedersen. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
KAPTEIN?: Vegard Forren bør bli norsk landslagskaptein, ifølge Morten Pedersen. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): Hullet Brede Hangeland etterlot seg da han takket nei til videre landslagsspill er stort, men ikke større enn at det kan fylles uten nevneverdig savn. Kapteiner kommer og kapteiner går — sånn er bare fotballen. Og fordi Per-Mathias Høgmo er nødt til å bygge det norske forsvaret rundt Vegard Forren kan han like gjerne bygge hele laget rundt Norges desidert beste midtstopper.

Er han heldig, og det er mye som tyder på at Vegard Forren skjønner stadig mer av hva som må til for å bli virkelig god, kan Norges landslagstrener få i både pose og sekk.

TRE MANN SKILLER seg ut — Tarik Elyounoussi, Tom Høgli og Vegard Forren. Der har du nok navnene landslagsledelsen har diskutert før kapteinsbindet henges på en fast arm før morgendagens landskamp mot England. Og alle tre er gode valg slik situasjonen er for norsk landslagsfotball akkurat nå, men skal man mene noe er man nødt til å velge.

Og derfor velger jeg Vegard Forren.

Ikke minst av taktiske årsaker.

DET ER INGEN hemmelighet at Vegard Forren synes det å spille kamper er mange, mange ganger så morsomt som å trene. Det er faktisk sånn at du har én Vegard Forren på kampdager, og en annen Vegard Forren alle de andre dagene når det bare er trening. Og klarer Per-Mathias Høgmo å få hverdags-Forren til å likne stadig mer på matchdag-Forren vil han ikke bare få en strøken landslagskaptein.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer