Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingen norske på pallen for første gang på sju år

Verken Horgmo eller Sandbech hadde det lille ekstra.

INGEN PALL: For første gang siden 2008 var det ingen nordmenn på X-Games-pallen i Big Air fredag. Verken Torstein Horgmo eller Ståle Sandbech hadde det lille ekstra som måtte til. Foto: EPA / EXPA / JFK / NTB Scanpix
INGEN PALL: For første gang siden 2008 var det ingen nordmenn på X-Games-pallen i Big Air fredag. Verken Torstein Horgmo eller Ståle Sandbech hadde det lille ekstra som måtte til. Foto: EPA / EXPA / JFK / NTB Scanpix Vis mer

For første gang siden 2008 var det ingen nordmenn på X-Games-pallen i Big Air fredag. Verken Torstein Horgmo eller Ståle Sandbech hadde det lille ekstra som måtte til.

Tradisjonelt har Big Air vært en konkurranse den norske duoen har opplevd stor suksess i under X-Games. Men i årets utgave klarte ikke de ikke å matche det høye nivået.

Sandbech fikk 40 poeng og endte på femteplass, mens Horgmo endte rett bak på 19 poeng.

- Kveldens finale var preget av et ekstremt høyt nivå, men i dag manglet de norske gutta dessverre det lille ekstra giret for å havne på pallen, sa landslagssjef Thomas Harstad til snowboardforbundet.no.

Canadiske Mark McMorris vant konkurransen foran landsmannen Maxence Parrot. Bronsen gikk til Yuki Kadono fra Japan. McMorris ble belønnet for triksene backside trippelcork 1620 og frontside 1440.

Kim Rune Hansen og Torgeir Bergrem klarte ikke å ta seg videre fra semifinalene.

(NTB)