Ingen ny NHL-klubb for Thoresen

Ned på farmerlaget.

Patrick Thoresen er flyttet ned på Edmonton Oilers farmerlag etter at han ikke fant en ny NHL-klubb innen fristen gikk ut, melder NRK.

Thoresen fikk tidligere i uken beskjed om at han ikke ville få tillit i Edmonton. Siden han ikke har klart å finne en ny klubb, blir han flyttet ned til farmerlaget Springfield Falcons i den amerikanske delstaten Massachusetts.

- Det er klart det var skuffende å få beskjed om å bli sendt ned, men de andre har spilt mye bedre og prestert på et høyere nivå enn meg. Jeg har hatt i tankene at dette kunne skje, sier Thoresen til NRK.

- Det eneste jeg kan gjøre er å prestere, gjøre mitt beste og vise at de har gjort en feil. Så får vi se hvor lang tid det tar før jeg kommer opp igjen, sier han.

(NTB

TIL FARMERLAGET: Patrick Thoresen må spille for farmerlaget Springfield Falcons inntil Edmonton Oilers eventuelt får lyst til å hente ham opp igjen. Foto: Reuters/Scanpix
TIL FARMERLAGET: Patrick Thoresen må spille for farmerlaget Springfield Falcons inntil Edmonton Oilers eventuelt får lyst til å hente ham opp igjen. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer