IKKE MED: Martin Ødegaard trente med Real Madrids A-lag tidligere i dag, men er ikke tatt ut til cupkampen i morra. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
IKKE MED: Martin Ødegaard trente med Real Madrids A-lag tidligere i dag, men er ikke tatt ut til cupkampen i morra. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpixVis mer

Ingen Ødegaard i Real-troppen til cupkamp

Martin Ødegaards navn var ikke med da Zinédine Zidane presenterte Real Madrid tropps til onsdagens cupoppgjør mot Cultural Leonesa.

Real Madrid la ut bilder tidligere på dagen hvor nordmannen var med på formiddagstreningen, men Ødegaard er ikke med i troppen.

Heller ikke Cristiano Ronaldo eller Gareth Bale er med. Ingen av Reals annenlagsspillere er med i troppen.

Mange spanske fotballeksperter ventet at Ødegaard skulle få en plass i troppen. 17-åringen har kun ett innhopp for Real Madrids førstelag. Det var i A-lagdebuten i mai i fjor.

På grunn av deltakelsen i klubb-VM i desember spiller Real Madrid første kamp i 16-delsfinalen i cupen allerede denne uken. Øvrige oppgjør spilles i slutten av november. Samtidig spiller Real Madrid sin returkamp, mens de andre returoppgjørene går rett før jul.

Real Madrids tropp, målvakter: Kiko Casilla og Rubén Yáñez.

Backer: Pepe, Raphaël Varane, Nacho Fernandez, Dani Carvajal, Fábio Coentrão og Danilo Luiz.

Midtbanespillere: Toni Kroos, James Rodriques, Mateo Kovacic, Marco Asensio og Isco.

Spisser: Lucas Vázquez, Mariano Diaz og Álvaro Morata.

(NTB)