IKKE TATT UT:  Martin Ødegaard er ikke en del av Real Madrids tropp mot Sjakhtar Donetsk.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
IKKE TATT UT: Martin Ødegaard er ikke en del av Real Madrids tropp mot Sjakhtar Donetsk. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpixVis mer

Ingen Ødegaard i troppen mot Sjakhtar

Får ikke sin Champions League-debut.

Martin Ødegaard er blant de 25 spillerne Rafael Benitez kan velge til høstens mesterligakamper, men nordmannen er ikke å se i troppen til oppgjøret mot Sjakhtar Donetsk tirsdag.

Real Madrid-sjefen har navngitt 19 spillere som kan få spilletid i første gruppespillskamp hjemme mot ukrainske Sjakhtar. 16-åringen er ikke blant dem, selv om han er registrert for å spille turneringen.

Ødegaard er tiltenkt en plass på reservelaget Castilla på nivå tre denne sesongen. Til tirsdagens kamp er ingen fra B-laget tatt ut i troppen. Trolig vil ikke landslagsspilleren få sjansen i Europa før en sluttspillsplass er sikret.

Midtbanespilleren spilte søndag 45 minutter for Castilla. I ettertid av opptredenen har han fått kritikk for spillet sitt spanske medier. For en uke siden briljerte den tidligere Strømsgodset-spilleren i aksjon for det norske U21-landslaget mot England på Marienlyst.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram