Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingen Ødegaard i troppen mot Sjakhtar

Får ikke sin Champions League-debut.

 IKKE TATT UT:  Martin Ødegaard er ikke en del av Real Madrids tropp mot Sjakhtar Donetsk.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
IKKE TATT UT: Martin Ødegaard er ikke en del av Real Madrids tropp mot Sjakhtar Donetsk. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Martin Ødegaard er blant de 25 spillerne Rafael Benitez kan velge til høstens mesterligakamper, men nordmannen er ikke å se i troppen til oppgjøret mot Sjakhtar Donetsk tirsdag.

Real Madrid-sjefen har navngitt 19 spillere som kan få spilletid i første gruppespillskamp hjemme mot ukrainske Sjakhtar. 16-åringen er ikke blant dem, selv om han er registrert for å spille turneringen.

Ødegaard er tiltenkt en plass på reservelaget Castilla på nivå tre denne sesongen. Til tirsdagens kamp er ingen fra B-laget tatt ut i troppen. Trolig vil ikke landslagsspilleren få sjansen i Europa før en sluttspillsplass er sikret.

Midtbanespilleren spilte søndag 45 minutter for Castilla. I ettertid av opptredenen har han fått kritikk for spillet sitt spanske medier. For en uke siden briljerte den tidligere Strømsgodset-spilleren i aksjon for det norske U21-landslaget mot England på Marienlyst.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!