Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ingen offensiv midtbanespiller

Svindal Larsen føler seg misforstått.

SAS HOTELLET PÅ HOLBERGS PLASS (Dagbladet.no): Tommy Svindal Larsen klarte aldri å prege det offensive spillet mot Skottland.

Derfor spurte Dagbladet.no - i likhet med flere andre journalister - om Nürnberg-kapteien trodde det slovenske laget ville passe ham bedre.

- Folk er så opptatt av om kampen passer «Tommy». Det blir helt feil. Jeg skal bruke kvalitetene mine og vi skal gjøre hverandre gode. Det er utgangspunktet, sier Svindal Larsen en smule oppgitt.

Defensiv rolle

Han mener media bidrar til å skape et feilaktig inntrykk av sin rolle i laget.

- Min rolle er å binde sammen midtbanen og forsvaret. Folk snakker fortsatt om «Tommy» som en offensiv midtbanespiller, men det har jeg ikke vært på syv til åtte år, sier han.

Og han lover ingen go'biter om han får sjansen fra start onsdag. Det avhenger av kampbildet, om Slovenia legger seg bakpå eller ikke.

- Det er fryktelig vanskelig å spille seg gjennom en trang mur. Vi må kanskje slå langt opp på Steffen og Carew.

<B>: Tommy Svindal Larsen, her i samtale med landslagslege Thor Einar Andersen, ber folk forstå at han er en defensiv midtbanespiller.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media