Ingen over - ingen ved siden

KØBENHAVN (Dagbladet): Tore André Flo er uten konkurranse i Drillos. Han spiller - ferdig med det. Og derfor er Ole Gunnar Solskjær og Egil Østenstad hjemme i England.

Med 4-5-1 som nærmest vedtatt VM-formasjon er de ikke i nærheten av å true Flo.

- Vi må spille 4-4-2 for at Østenstad eller Solskjær skal være aktuelle på topp, sier Drillo. - Hvis ikke må jeg flytte Tore André ut på høyrekanten. Tanken har vært der, men den har jeg slått fra meg.

Med andre ord:

Tore André Flo er et sikkert VM-valg.

Offensiv

- Høres bra ut, men er farlig å tenke på, sier Tore André til Dagbladet. - Sjøl har jeg ikke følelsen av å være så sikker når jeg snakker med Drillo. Og man kan ikke utelukke Østenstad og Solskjær i konkurransen.

- Spiller jeg et par dårlige kamper vil de være der med èn gang.

- Høres beskjedent ut?

- Jeg tar ingen ting for gitt og gleder meg stort hver eneste gang jeg blir tatt ut på landslaget. Jeg er veldig offensiv i tankegangen. Og verden har vært full av store stjerner - uten å si at jeg er det - som plutselig har vært ute av bildet.

- Man kan ikke slappe av, sier Tore André Flo.

- Hva sier Drillo til deg?

- Han vil atjeg skal utfordre motstanderen når jeg får ballen. Det er viktigere å prøve og feile enn ikke å gjøre et forsøk i det hele tatt. Men han bemerker feil også. Etter Frankrike-kampen i februar fikk jeg beskjed om for mange mottaksfeil og støttepasninger.

VM-stjerne

Tore André Flo er klar over at han kan bli en sensasjon i Frankrike hvis alt stemmer. Det samme er Drillo. Men i de lykkerus-øyeblikkene hvor landslagstreneren drar sammenlikninger til Ronaldo og Zinedine Zidane, prøver Flo å lukke ørene. Uten å lykkes helt.

- Jeg gleder meg til VM og tenker på at jeg skal vise meg fram på mitt beste, sier Tore André. - Men samtidig er det viktig at jeg ikke bruker for mye tid på å tenke på prestasjoner. For jeg er redd for å bruke opp krefter og energi utenfor fotballbanen.

- Det lureste jeg kan gjøre er å ikke tenke på VM i det hele tatt.

<B>UTEN KONKURRANSE:</B> Tore André Flo er Drillos sikreste valg.