Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ingen panikk, vi vinner når som helst

GARMISCH (Dagbladet): Fem nordmenn i finaleomgangen er framgang. 14. plass som besteinnsats er alt for svakt. - Selv om vi aldri har vært så dårlige som i vinter, har jeg ikke panikk, sier landslagssjef Trond Jøran Pedersen 36 dager før OL i Japan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han er fornøyd med at Espen Bredesen tok litt sjanser i Olympiabakken, og mener mangelen på selvtillit er det som skiller oss fra seierspallen.

- Resultatlista lyver ikke, og forteller om situasjonen i norsk hoppsport akkurat nå. Løperne hopper 10 meter for kort i hver omgang, men vil heve seg så fort selvtilliten er tilbake. Skihopping består mye av tro på egne ferdigheter. Mangler trua, kommer heller ikke den gode følelsen og resultatene, sier Trond Jøran Pedersen.

I stedet for å stresse, har han is i magen en drøy måned før vinterens største mål: OL i Hakuba.

- Det er fortsatt langt dit. Jeg har sagt det før, og gjentar det gjerne: Seieren kan komme når som helst, sier en fortsatt optimistisk landslagssjef til Dagbladet etter at Hoppuka nå er halvveis. Søndag er det renn i Innsbruck, tirsdag i Bischofshofen.

SMILER STADIG:</B> De smiler stadig, hoppsjef Trond Jøran Pedersen og Espen bredesen. Seieren kan komme når som helst, hevder de.
Trond Jøran Pedersen og Espen Bredesen

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!