Gary Neville:

- Ingen plan

Tidligere United-kaptein Gary Neville (46) mener klubben ikke har noen klar plan etter Solskjær-exiten.

LAGKAMERATER: Gary Neville og Ole Gunnar Solskjær var lagkamerater under Sir Alex Ferguson. Foto: Darren Staples/Pa Photos
LAGKAMERATER: Gary Neville og Ole Gunnar Solskjær var lagkamerater under Sir Alex Ferguson. Foto: Darren Staples/Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

MANCHESTER/OSLO (Dagbladet): Tidlig søndag ble det klart at Ole Gunnar Solskjær forlater Manchester United etter drøyt tre år i sjefsstolen.

Nordmannen hadde signert en ny avtale fram til 2024 i juli, og Gary Neville mener Solskjærs avgang markerer manglende planlegging i klubben.

- De har ikke noe alternativ. Det er ingen som venter på å ta over klubben. Det er tredje gang de har gitt en manager en langvarig kontrakt eller forlengelse, og deretter sparket dem i løpet av noen måneder. Så planleggingen i klubben har vært dårlig, sier Neville til Sky Sports ifølge BBC.

SIER FARVEL: Tidligere manager for Manchester United Ole Gunnar Solskjær sier hadet til klubben etter å ha fått sparken. Video: Twitter / Manchester United Vis mer

Michael Carrick tar over de røde midlertidig, men det er uvisst hvor lenge han sitter i stolen. Neville frykter imidlertid at det vil være uklokt for klubben å vente til hovedmålet deres blir tilgjengelig.

- De venter på at Mauricio Pochettino ikke skal lykkes i en annen klubb. Hvis han vinner Champions League, vil ikke Paris St-Germain la ham gå. Han er den eneste jeg virkelig har trodd passer i Manchester United, sier Neville.

Tidligere superspiss Michael Owen mener det knapt er noen topptrenere tilgjengelig.

- Det må være den verst tenkelige tiden for Man United å lete etter en ny leder. Den eneste åpenbare er Zidane, men språkbarrieren er sikkert et stort problem. En midlertidig leder ser sannsynlig ut – igjen, skriver Owen på Twitter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer