Ingen planer om klubbskifte

Flere engelske aviser hevdet i går at Tore André Flo er lei av benketilværelsen i Chelsea. Stryningen er villig til å forlate manager Gianluca Vialli for å beholde landslagsplassen, ifølge The Mirror. - Det som står i avisene er tøv. Jeg har ikke snakket med en eneste journalist, sier Flo til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gianluca Vialli har ennå ikke tatt ut laget som møter Liverpool på Anfield Road i ettermiddag. Derfor vet ikke Tore André Flo om han er på banen fra start. Han har heller ikke fått noen signaler om han skal spille eller ikke.

- Men selvsagt håper jeg å spille fra start, sier Flo.

Han har ikke lest artiklene om seg sjøl i The Mirror, The Sun, The Express og Daily Mail, og har derfor ikke noe forhold til skriveriene.

Ikke intervjuet

- Det eneste jeg kan si med sikkerhet, er at ingen har intervjuet meg.

- Jeg har spilt de tre siste omgangene. Derfor blir det absurd å påstå at jeg er sur på Vialli. Skulle jeg kritisere ham, ville tidspunktet vært utrolig dårlig, sier Flo. The Mirror skriver at Tore André Flo nå mener tida er inne for å vurdere situasjonen i London-klubben.

- Vialli skryter av meg hele tida og sier at jeg har ei framtid på Stamford Bridge. Likevel har jeg til gode å starte en ligakamp. Landslagssjef Nils Johan Semb aksepterer situasjonen foreløpig, men det er ikke sikkert dette er holdbart i lengden, skal Flo ha sagt til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer