Ingen planer om klubbskifte

Flere engelske aviser hevdet i går at Tore André Flo er lei av benketilværelsen i Chelsea. Stryningen er villig til å forlate manager Gianluca Vialli for å beholde landslagsplassen, ifølge The Mirror. - Det som står i avisene er tøv. Jeg har ikke snakket med en eneste journalist, sier Flo til Dagbladet.

Gianluca Vialli har ennå ikke tatt ut laget som møter Liverpool på Anfield Road i ettermiddag. Derfor vet ikke Tore André Flo om han er på banen fra start. Han har heller ikke fått noen signaler om han skal spille eller ikke.

- Men selvsagt håper jeg å spille fra start, sier Flo.

Han har ikke lest artiklene om seg sjøl i The Mirror, The Sun, The Express og Daily Mail, og har derfor ikke noe forhold til skriveriene.

Ikke intervjuet

- Det eneste jeg kan si med sikkerhet, er at ingen har intervjuet meg.

- Jeg har spilt de tre siste omgangene. Derfor blir det absurd å påstå at jeg er sur på Vialli. Skulle jeg kritisere ham, ville tidspunktet vært utrolig dårlig, sier Flo.
The Mirror skriver at Tore André Flo nå mener tida er inne for å vurdere situasjonen i London-klubben.

- Vialli skryter av meg hele tida og sier at jeg har ei framtid på Stamford Bridge. Likevel har jeg til gode å starte en ligakamp. Landslagssjef Nils Johan Semb aksepterer situasjonen foreløpig, men det er ikke sikkert dette er holdbart i lengden, skal Flo ha sagt til avisa.

Ifølge The Express sier nordmannen at Semb foreløpig har vært tålmodig med situasjonen, men at den ikke varer evig.

Tålmodig

- Disse utsagnene medfører ikke riktighet, og jeg kjente ikke til dem før Dagbladet informerte meg, sier Flo.
Tore André Flo er ikke den som løper til manageren med kritikk når han plasseres på innbytterbenken. Tross Viallis mange merkelige krumspring, har Flo vært tålmodigheten sjøl.

Det er egenskaper Chelsea-manageren setter pris på.

- Selvsagt vil jeg spille mest mulig. Men med så mange gode spisser i klubben, må alle akseptere å havne på benken iblant.

- Og jeg har aldri sagt at jeg er lei av benketilværelsen. Jeg har heller aldri sagt at jeg frykter landslagsplassen av samme grunn.

Hele kampen

Flo scoret to mål på 11 minutter som innbytter mot Blackburn for to uker siden. Sist helg mot Middlesbrough var han tilbake på benken. Da kom han inn i 2. omgang - uten å score. Torsdag spilte han hele kampen i cupvinnercupen mot Helsingborg.

Tidligere denne uka sa Tore André Flo til Dagbladet at han var villig til å gi seg sjøl tid i Chelsea. The Mirror hevder at Flo gjør krav på å være førstevalg som spiss.

- Jeg jobber hele tida med meg sjøl for å bli bedre - og har god tid. Og mitt forhold til Vialli er meget bra. Det er ikke min stil å kritisere noen og slett ikke en manager jeg både har tillit til og liker, sier Tore André Flo.

TILBAKEVISER: Flo ønsker seg ikke vekk fra Chelsea slik britiske aviser skrev i går. - Jeg har ikke snakket med noen journalister.