Ingen presse, tilskuere eller mål: - Ble skuffet

FIFA-president Gianni Infantino sier han var lei seg etter at han overvar VM-kvalifiseringen mellom Nord-Korea og Sør-Korea for tomme tribuner.

TOMT PÅ TRIBUNENE: Den spesielle kampen mellom de to koreanske fiendene endte 0–0. Foto: The Korea Football Association via AP/NTB Scanpix
TOMT PÅ TRIBUNENE: Den spesielle kampen mellom de to koreanske fiendene endte 0–0. Foto: The Korea Football Association via AP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kampen var heller ikke direkteoverført på TV.

Den spesielle kampen mellom de to koreanske fiendene endte 0–0. Infantino var en av få som fikk mulighet til å følge kampen på Kim Il Sung stadionet i Pyongyang.

- Jeg så fram til å se et fullsatt stadion i en slik historisk kamp, men ble skuffet over å se at det ikke var noen tilhengere på tribunen, sier han i et intervju på FIFAs hjemmeside.

- Vi ble overrasket av dette og av andre saker som manglende direkte TV-overføring, problemer med visum og tilgang for utenlandske journalister, sa FIFA-presidenten.

Ingen utenlandske medier hadde mulighet til å følge kampen, den første mannlige landskampen i fotball mellom de to nasjonene som er spilt i den nordkoreanske hovedstaden. Teknisk sett er landene fortsatt i krig med hverandre.

Frustrerte sørkoreanske fans hadde ikke tillatelse til å dra til kampen, og de må fortsatt vente noen dager for å se kampen på TV etter at sørkoreanske fotballedere har tatt opp kampen på DVD.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer