Ingen RBK-spillere frister Schalke

Ikke engang Per Ciljan.

GELSENKIRCHEN (Dagbladet.no): Terje Liverød er Schalke-speider, og mandag ettermiddag også tolk på den tyske klubbens pressekonferanse før møtet med RBK tirsdag kveld.

Tidligere har fotballfikseren skapt sinne hos Åge Hareide med påstander om at norske spillere er for dårlige.

Da Dagbladet.no møtte 52-åringen i Arena Aus Schalke gir han Rosenborg samme stempel. Ingen i stallen er i hvert fall gode nok for bundesligaklubben.

- For øyeblikket er ingen av Rosenborg-spillere aktuelle eller interessante for oss, sier Liverød.

Da inkluderer han også Per Ciljan Skjelbred, allerede A-landslagsspiller for Norge i en alder av 20 år. Ifølge Skjelbreds rådgiver var det i oktober interesse fra klubber i Italia, Frankrike og Tyskland - men Schalke 04 er ikke et av de tyske lagene.

- Skjelbred en en god spiller, som sikkert kan komme lenger enn der han er i dag. Men han er verken aktuell eller interessant for oss, sier Liverød.

Speideren sjekket på forsommeren ut det norske spillermarkedet, bare tidligere Lyn-spiss Edu vakte en viss nysgjerrighet. Nå er han tilbake fra et opphold i Sør-Amerika, der Schalke gjerne henter nye spillere.

Klubben har allerede tre argentinere og to brasilianere i stallen.

IKKE INTERESSANTE: Selv ikke Per Ciljan Skjelbred og Alexander Tettey pirrer Schalke, i likhet med resten av Rosenborgs mannskap. Foto: Thomas Rasmus Skaug/SCANPIX
IKKE INTERESSANTE: Selv ikke Per Ciljan Skjelbred og Alexander Tettey pirrer Schalke, i likhet med resten av Rosenborgs mannskap. Foto: Thomas Rasmus Skaug/SCANPIX Vis mer

- Jeg er ikke bare speider, jeg tar også av meg forhandlinger for Schalke i Sør-Amerika, sier Liverød.