MÅ VENTE: Harry Redknapp (t.h.) må vente ennå noen timer på juryens avgjørelse i skatteunndragelsessaken mot ham og tidligere Portsmouth-eier Milan Mandaric.Foto: SCANPIX/AP Photo/Matt Dunham
MÅ VENTE: Harry Redknapp (t.h.) må vente ennå noen timer på juryens avgjørelse i skatteunndragelsessaken mot ham og tidligere Portsmouth-eier Milan Mandaric.Foto: SCANPIX/AP Photo/Matt DunhamVis mer

Ingen Redknapp-avgjørelse før onsdag

Juryen møtes igjen i morgen.

(Dagbladet): Etter to uker med rettsforhandler, trakk juryen seg tirsdag tilbake for å ta stilling til skyldspørsmål i skatteunndragelsessaken mot Tottenham-manager Harry Redknapp og tidligere Portsmouth-eier Milan Mandaric.

Seinere på ettermiddagen kom beskjeden om at juryen var permittert for kvelden, for så å gjenoppta diskusjonen i morgen formiddag, melder BBC Sport på Twitter.

Det første tiltaltepunktet dreier seg om at Mandaric mellom fra 2002 til 2007 skal ha satt inn 145 000 dollar på en bankkonto disponert av Redknapp i Monaco, og at beløpet ikke ble innmeldt til beskatning.

Det andre tiltalepunktet gjelder 150 000 dollar som skal ha blitt satt inn på samme konto av Mandaric en gang mellom 2004 og 2007.

Redknapp har hele tida bedyret sin uskyld, og har blant annet anført under sine forklaringer i retten at han ikke kan skrive.