Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ingen romantikere i Liverpool

Steven Gerrard er soleklar. - Håper jeg kommer nær ham, sier Jamie Collins, som skal stoppe Liverpool-stjerna.

• Direkte på Dagbladet.no: Dagens fotball kan du følge på live.dagbladet.no.

(Dagbladet.no): Jamie Collins er grunnskolelærer - og kaptein og midtbanespiller på nivå seks-laget Havant & Waterlooville i England. 

I dag møter han Steven Gerrard og Liverpool i femte runde av FA-cupen.

- Hvis jeg skal være ærlig, har jeg alltid sagt at Gerrard er verdens beste midtbanespiller all-round. Jeg har alltid ønsket å spille mot ham, og nå får jeg sjansen, sier Collins til Telegraph.co.uk.

- Forhåpentligvis kommer jeg i nærheten av ham i løpet av kampen, tillegger han.

- Dessverre ingen romantikere hos oss
Tidligere i uka gikk John Arne Riise ut og advarte mot Havant & Waterlooville, fordi de spiller sin største kamp noensinne i dag.

Bare tull, mener kaptein Steven Gerrard, som lover kort prosess i denne usedvanlig ubalanserte utgaven av David mot Goliat.

Samtidig skjønner han selvfølgelig at alle andre enn Liverpool-fansen håper på en cupbombe i dag - men han avviser at noen på laget lar seg rive med av den rådende stemningen.

- Dessverre for Havant & Waterlooville har vi ingen romantikere i Liverpool-garderoben, med et mulig unntak for Jamie Carragher, sier Gerrard til Mirror.

- VERDENS BESTE: Det sier mannen som i dag skal stoppe Steven Gerrard, Jamie Collins, om Steven Gerrard. Foto: ANITA MARIC/EPA/SCANPIX
- VERDENS BESTE: Det sier mannen som i dag skal stoppe Steven Gerrard, Jamie Collins, om Steven Gerrard. Foto: ANITA MARIC/EPA/SCANPIX Vis mer

Når det er sagt, skryter Liverpool-kapteinen av miniputtlagets innsats mot Swansea i fjerde runde.

- Men de kommer ikke lenger enn dette, forsikrer midtbanespilleren.

Stjernene er med

I tillegg til ham er spillere som Carragher og Fernando Torres i troppen til dagens cupkamp, så manager Rafael Benitez tenker tydeligvis ikke å ta lett på oppgaven.

Dette gjelder særlig fordi han fra Spania har førstehåndskjennskap til hvordan det er å møte et storlag som underdog.

- Jeg spilte for Parla, et lite landsbylag, og vi trakk Atletico Madrid på deres hjemmebane. Vi presset dem hardt, men tapte 3-1. Likevel hadde vi nok sjanser til å vinne kampen, husker Benitez.

Etter forrige kamp, mandagens møte med Aston Villa, gikk Steven Gerrard til angrep på den utenomsportslige støyen rundt klubben - som han mener har bidratt til sportslig fiasko.

Da holdt han likevel muligheten åpen for at de røde kan kjempe om ligatrofeet, men det er liten tvil om at cupene er den mest sannsynlige redningen for merseysiderne også i år.

image: - Ingen romantikere i Liverpool

For at det skal skje, må Havant & Waterlooville rett og slett feies av banen i dag.

NYTT SJOKK? Jamie Collins og Havant & Waterlooville slo ut League One-laget Swansea i fjerde runde av FA-cupen. I dag venter Liverpool i femte runde.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media