Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingen Schei Lindbæk-debut

Papirene er ikke i orden. Derfor møter Viking Stabæk uten André Schei Lindbæk søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter mye om og men takket Schei Lindbæk ja til Stavanger-klubben forrige uke. Men fordi Viking ikke har mottat de nødvendige papirene fra UEFA, må den tidligere Spania-proffen se sine nye kolleger fra benkplass søndag, melder TV2.

Det er også usikkert om Sogndals nykjøping Ousman Nyan spiller når Sogndal gjester Røkkeløkka og Molde.

- Vi har ikke fått noen bekreftelse ennå, og vet derfor ikke om han er klar. Vi tar det som det kommer, sier Sogndal-trener Jan Halvor Halvorsen til Dagbladet.no.

Nyan underskrev nylig en ettårs-kontrakt med Sogndal. Midtbanespilleren har en fortid i Drafn, Mjøndalen, Strømsgodset, Start og Ajaccio (Frankrike).

Vi gir deg status foran helgas runde:

Lørdag:

Molde - Sogndal

Molde: Petter Christian Singsaas er den eneste som er uaktuell mot Sogndal. Han sliter med en skulderskade, og har nettopp begynt å jogge. Singsaas er først klar om 4-6 uker.

Sogndal: Tommy Øren har røket korsbåndet, og er uaktuell. Ingen flere på skadelista. Usikkert om Ousman Nyan er spilleklar til kampen.

Dommer: Roy Helge Olsen, Våg.

Søndag:

Bodø/Glimt - Odd Grenland

Bodø/Glimt: Runar Berg er utestengt etter tre gule, mens Trond Olsen er med G19-landslaget til EM. Hans Jørgen Andersen sliter fortsatt med skade, sitter sannsynligvis på benken. Ole Arvid Langnes er på vei tilbake fra langtidsskade, men er ennå ikke kampklar.

Odd Grenland: Morten Fevang soner karantene etter fem gule kort, mens Rune Jarstein og Egil Lie er med G19-landslaget til EM. Espen Ruud har fått kyssesyken.

Dommer: Rune Pedersen, Sprint/Jeløy.

Bryne - Aalesund

Bryne: Lasse Strand, Johan Pålsson og Roger Nilsen er alle langtidsskadde og uaktuelle før helgens kamp, opplyser trener Reine Almquist.

Aalesund: Bjørn Erik Melland er utestengt med tre gule kort, Joakim R. Austnes er ute med skade. Johnny Vattøy og Pål Stadsnes er på utlån til Hødd.

Dommer: Brage Sandmoen, Kjelsås.

Lillestrøm - Lyn

Lillestrøm: Både Torgeir Bjarmann og Tom Kristoffersen er tilbake fra skade. Emille Baron er tilbake i mål etter å ha slitt med vond rygg. Rikhardur Dadason har trøbbel med leggen og kan ikke spille søndag, mens Johan Petter Winsnes trolig står over på grunn ankelproblemer. Peter Werni sliter med en lyskeskade og kan heller ikke spille i helgen.

Lyn: Mohammed Ouseb er skadet, Frode Hansen sliter med lysken, og blir ikke klar før over helga, mens Thomas Lagerlöf er syk. Både Jonny Hanssen og Jan Derek Sørensen gikk av fredagens trening. Sørensen bør være klar til helgens kamp. Hanssen er fortsatt usikker, men assisterende trener Sture Fladmark regner med at han spiller. Keeper Ali Al-Habsi er utestengt for rødt kort.

Dommer: Espen Berntsen, Vang.

Stabæk - Viking

Stabæk: Thomas Finstad er ute med karantene. Branimir Poljac og Henning Haugerer er opptatt med G19-landslaget.

Viking: Erik Fuglestad er langtidsskadd, mens Tor Stian Kjøllesdal fortsatt ikke er friskmeldt etter en akillesoperasjon. Bjørn Berland står over med akillesproblemer.

Dommer: Tommy Skjerven, Kaupanger.

Tromsø - Rosenborg

Tromsø: Arne Vidar Moen er eneste usikkerhetsmoment på Tromsø. Moen har litt problemer med en ankel, men trente som normalt fredag og stiller trolig søndag.

Rosenborg: Åge Hareide har samtlige spillere til disposisjon før møtet med Tromsø.

Dommer: Terje Hauge, Lyngbø.

Mandag:

Vålerenga - Brann

Vålerenga: Bjørn Arild Levernes er langtidsskadd. Ellers ingen skader hos Vålerenga.

Brann: Joachim Walltin og Jan Tore Ophaug er utestengt for tre gule kort. Jonas Jonsson og Kenneth Storvik sliter fortsatt med langtidsskader. Cato Guntveit er endelig tilbake etter skade. Raymond Kvisvik gjør comeback i Brann-trøya etter et opphold i Austria Wien.

Dommer: Jonny Ditlefsen, Mo.

UTENFOR BANEN: André Schei Lindbæk blir ikke å se på banen når Viking møter Stabæk i første høstrunde i tippeligaen. Foto: SCANPIX