- Ingen selvtillit

Lillestrøm-Skeid 0-1. - Vi har prøvd å ha samling i bånn et par, tre uker nå. Jeg håper det snart skal snu, men det kommer neppe av seg sjøl, sier en slagen LSK-trener, Arne Erlandsen, etter cupexiten mot Skeid i går.

Med sin scoring etter vel en times spill på Åråsen i går, sendte Skeid-spiller Petter Halvorsen Lillestrøm enda lenger ned i gjørma.

Taktisk bra

Etter flere strake tap i serien er bunnen i eliteserien farlig nær, og drømmen om at NM-suksess kunne redde en skakkjørt sesong ligger i grus.

- Det vi presterer er langt unna det vi kan være bekjent av, men per i dag er vi ikke bedre. Selvsagt forventet jeg ikke å bli slått ut av Skeid, men de spilte taktisk bra og vant fortjent. I dag er vi et lag uten selvtillit, sier Arne Erlandsen til Dagbladet.

I Skeid har spillerne fått beskjed om å godta lønnskutt eller forlate klubben. Men de økonomiske problemene var ikke synlige på banen hos førstedivisjonslaget i går.

- Vitamininnsprøytning

- Vi har vært flinke til å jobbe med det sportslige. Også i serien har vi spilt bra i det siste, uten å få uttelling, sier Skeid-trener Hallvar Thoresen. Han mener Oslo-laget vant fortjent på Åråsen.

- LSK hadde noen flere sjanser enn oss, men vi hadde de desidert største. Dette er en viktig vitamininnsprøytning for oss som gir selvtillit, sier Thoresen til Dagbladet.

UT MED KANARI: Lillestrøms Frode Kippe må gi tapt i duellen med Skeids Anders Jacobsen. Tippeligaklubben var flere hakk for dårlig hjemme på Åråsen i går.