Ingen sesongtrippel for Ada Hegerberg. Søsteren vant cupduellen

Andrine Hegerberg og PSG ble franske cupmestere da de vant 1-0 mot Ada Hegerbergs Lyon etter at kampen ble stanset på grunn av uvær.

UTSATT: Ada Hegerberg møtte torsdag Andrine Hegerberg i den franske cupfinalen. Kampen ble stoppet etter en times spill som følge av uvær. Foto: AP Photo/Efrem Lukatsky / NTB scanpix.
UTSATT: Ada Hegerberg møtte torsdag Andrine Hegerberg i den franske cupfinalen. Kampen ble stoppet etter en times spill som følge av uvær. Foto: AP Photo/Efrem Lukatsky / NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Andrine Hegerberg og PSG ble franske cupmestere da de vant 1-0 mot Ada Hegerbergs Lyon etter at kampen ble stanset på grunn av uvær.

Dermed ble det ingen sesongtrippel på lillesøster Hegerberg, som spilte på topp hele kampen, mens storesøster satt på benken for PSG.

Etter rundt timen spilt i Strasbourg ble vinden for kraftig til at kampen mellom Paris Saint-Germain og Olympique Lyon kunne fortsette.

Stillingen var da 1-0 til PSG etter en nydelig scoring av Marie Katoto. Det ble gitt en frist på 45 minutter for å spille ferdig kampen samme kveld, men noen minutter etter at fristen hadde gått ut godkjente dommerne forholdene.

Lyon ønsket først ikke å gå ut på banen igjen, og mens PSG varmet opp, satt Lyon-spillerne i garderoben. De kom til slutt ut, men klarte ikke å snu kampen etter uværspausen. Hegerberg hadde en heading i mål på overtid, men dommeren blåste for angrep på målvakt. Stillingen endte dermed 1-0 til PSG.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer