FORTSATT EN VIKTIG BRIKKE: Alex Ferguson vil ikke la Ryan Giggs ta over Wales før kontrakten til vingen går ut med Manchester United. Foto: EPA/DANIEL DAL ZENNARO NO MOBILE DEVICES
FORTSATT EN VIKTIG BRIKKE: Alex Ferguson vil ikke la Ryan Giggs ta over Wales før kontrakten til vingen går ut med Manchester United. Foto: EPA/DANIEL DAL ZENNARO NO MOBILE DEVICESVis mer

- Ingen sjanse for at Giggs tar over Wales nå

Alex Ferguson vil ikke gi slipp på vingen ifølge engelsk avis.

(Dagbladet): Wales står fortsatt uten manager etter den tragiske bortgangen til tidligere manager Gary Speed. Det walisiske fotballforbundet har tidligere uttalt at de ønsker at Ryan Giggs skal ta over jobben.

Nå skal forbundet ha fått svaret fra Alex Ferguson.

- Han (Giggs) var alltid sett på som den naturlige etterfølgeren til Gary, men Sir Alex fortalte oss med én gang at det ikke var noen sjanse for at det ville skje, sier en kilde i forbundet til Daily Mail.

Dette til tross for at Wales ønsket at Giggs skulle operere som en deltids-manager for Wales, samtidig som han skulle fullføre kontrakten han hadde med Manchester United.

- Det er skuffende da mange så Ryan Giggs som mannen som skulle fortsette med det grunnlaget som ble lagt av Gary Speed. Men selv en deltidsjobb, som også ble nevt, ble umiddelbart avslått, sier kilden ifølge avisa.

Ny kontrakt Alex Ferguson har nevnt at han ønsker å gi den aldrende vingen en ny ettårskontrakt, noe som vil gjøre det vanskeligere for Giggs å få manager-jobben med det første.

Det walisiske fotballforbundet vil nå se etter andre navn før Gary Speeds minnekamp mot Costa Rica 29. februar.

Chris Coleman er nå favoritt til å overta jobben, med John Hartson som den største utfordreren.