- Ingen sjanse på ligagull

United-back Mickael Silvestre avskriver sitt eget lag - selv om kaptein Roy Keane kan være tilbake mot Leverkusen i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Keane ble skadd i den første kvartfinalen mot Deportivo og trodde han mistet resten av sesongen. I morgen er han trolig tilbake på benken når tyskerne besøker Old Trafford i 1. semifinele.

Ifølge The Sun har iren trent to fulle økter med laget, men manager Alex Ferguson tør neppe å dytte han rett inn på laget. I returkampen neste uke er han garantert tilbake på midtbanen.

Det er vikig for United, som ligger to poeng bak Arsenal i ligaen med en kamp mer spilt. Og ifølge Silvestre kan Ole Gunnar Solskjær og gutta bare glemme ligagullet.

Den franske backen sier det bare er én prosents sjanse for at United skal ta sitt fjerde strake gull.

- Våre sjanser til å holde på ligatittelen blir mindre for hver dag som går, spesielt fordi både Arsenal og Liverpool vinner sine matcher, sier Silvestre.

Han tror Champions League er det ene trofeet United kan vinne denne sesongen. Seier mot Leverkusen i morgen er en nødvendighet.

- De vil være fulle av selvtillit når de kommer til Old Trafford. Vi må score noen mål og ikke slippe inn noen. Slik kan vi være rolige før returkampen neste tirsdag, sier Silvestre.

En som aldri blir rolig er manager sir Alex.

- Mange har oss i finalen allerede, men dette blir en vanskelig kamp mot et godt, angripende lag, sier skotten.

(Dagbladet.no)

TILBAKE:</B> Roy Keane måtte bæres av banen mot Deportivo. I kveld kan han være tilbake på banen. Foto: SCANPIX/REUTERS

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer