- Ingen snakker om Molde

Hamrén vil ikke høre på VIFs gullgratulasjoner.

FULL FART MOT GULL: RBKs Rade Prica og resten av laget kunne juble etter spissens sene seiersmål mot Vålerenga i går, og ble utropt til nesten-seriemester av Martin Andresen etter kampen. Men Erik Hamrén minner om at Molde fortsatt vinner, de også.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
FULL FART MOT GULL: RBKs Rade Prica og resten av laget kunne juble etter spissens sene seiersmål mot Vålerenga i går, og ble utropt til nesten-seriemester av Martin Andresen etter kampen. Men Erik Hamrén minner om at Molde fortsatt vinner, de også. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

||| ULLEVAAL (Dagbladet.no: Vålerenga så lenge ut til å ro i land ett poeng hjemme mot Rosenborg søndag kveld. På overtid dukket imidlertid trøndernes måltyv Rade Prica opp og dermed fikk de hvitsorte med seg alle poengene hjem til Trondheim.

Til tross for at Vålerengas hovedtrener, Tor Ole Skullerud, var en slagen mann etter tapet måtte han berømme «Rosenborg-maskineriet» som nå virkelig begynner å lukte seriegull.

- Rosenborg skapte mest i dag og er det beste laget vi har hatt her. I en kamp som dette, hvor vi blir presset hardt tilbake på banen, hadde 2-0 gitt oss tre poeng. Det er marginene som avgjør, men det var ikke ufortjent, sier Skullerud.

Treneren ville ikke utrope Rosenborg til seriemestere, men innså at luken opp begynner å bli urovekkende stor.

- Det er for tidlig å si etter 16 serierunder, men jeg tror dem blir vanskelige å ta igjen nå, konstaterte han.

Rosenborgs trener, Erik Hamrén, ledet Rosenborg til en femteplass i fjor. Etter 16 runder av årets serie ser ting betraktelig lysere ut for den rolige svensken, men noe snakk om seriegull ville han ikke la seg rive med ut på.

- Nei, det er for tidlig å si noe om, men det ser veldig bra ut og jeg er veldig fornøyd. Likevel må vi ha litt realisme og ikke glemme Molde som er et veldig bra lag. Det er ingen som snakker om Molde, men de er veldig gode, bedyrer svensken.

Hamrén levnet likevel liten tvil om at Rosenborg går for gull.

- Vi har sagt vi kjemper for gull, det gjør vi hver eneste runde, men vi må vente fem-seks serierunder til før vi kan begynne å prate om sånt, avsluttet han.

Gårsdagens overtidshelt, Rade Prica, støttet sjefens uttalelser da han snakket med Dagbladet etter kampen.

- Vi har definitivt ikke vunnet enda. Folk ønsker bare å legge presset på oss, men vi ser veldig imponerende ut om dagen. Stemningen i laget er fantastisk og kamper som i dag er bare skjønne, gliste svensken.

SEIERSMÅL: Prica stanger inn 2-1.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
SEIERSMÅL: Prica stanger inn 2-1. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer