- Ingen som har lyst til å kjøre i morgen

Ullevålseter preget av to dødsulykker.

To førere omkom i rallyet Trans Orientale tirsdag.

Motorsyklisten Philippe Tonin ble påkjørt av en lastebil på tirsdagens etappe mellom Bogotse til Arkalik i Kasakhstan. Han skulle slippe forbi en lastebil, men da han svingte til siden, mistet han balansen og kom tilbake i sporet. Lastebilen holdt stor fart og klarte ikke å stoppe.

En deltaker i bilklassen døde av skadene han pådro seg under søndagens etappe. Føreren hadde satt seg fast i gjørmen og skulle bli trukket opp med et tau. Tauet røk og kroken traff mannen i hodet. Han hadde tatt av seg hjelmen da han skulle bli hjulpet opp.

- Dette er en veldig trist dag for oss alle sammen. Her er det full kaos akkurat nå. Det er ingen som har lyst til å kjøre i morgen (onsdag), sa Pål Anders Ullevålseter, som ligger på annenplass sammenlagt i motorsykkelklassen.

(NTB)

PREGET: Pål Anders Ullevålseter forteller om kaos og nedbrutthet etter to dødsulykker i rallyet Trans Orientale i Kasakhstan. Foto: Scanpix
PREGET: Pål Anders Ullevålseter forteller om kaos og nedbrutthet etter to dødsulykker i rallyet Trans Orientale i Kasakhstan. Foto: Scanpix Vis mer
- Ingen som har lyst til å kjøre i morgen