Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ingen spillere som Solskjær hentet er ønsket videre

Juan Cala raser mot den nye klubbledelsen.

 TRIVES IKKE:  Juan Cala spilte en rekke Cardiff-kamper uten Ole Gunnar Solskjærs ledelse. Under den nye manageren er han degradert til juniorlaget. Foto: AP Photo/Peter Byrne, PA Wire.
TRIVES IKKE: Juan Cala spilte en rekke Cardiff-kamper uten Ole Gunnar Solskjærs ledelse. Under den nye manageren er han degradert til juniorlaget. Foto: AP Photo/Peter Byrne, PA Wire. Vis mer

(Dagbladet): Midtstopperen Juan Cala ble hentet til Cardiff av Ole Gunnar Solskjær på januarvinduets siste dag.

Cala rakk å få sju Premier League-kamper i nedrykksesongen. I sommer kom La Liga-klubber på banen, men Cala ble overbevist av Solskjær til å bli.

18. september fikk Ole Gunnar Solskjær sparken. Siden nordmannen forlot klubben har Cala bare vært i aksjon i en ligacupkamp for Bluebirds.

Klubbens nye manager Russel Slade har også gitt spanjolen beskjed om å trene med juniorlaget.

- Vis respekt - Spillerne som Solskjær hentet er ikke med i planene til den nye manageren, sier Cala til Deportivo el Decano ifølge Wales Online.

I går la han ut et bilde på Twitter av Cardiff-akademiet med teksten: «Tilbake på akademiet? Hahahaha, helt utrolig. Vær så snill, vis respekt.»

25-åringen har mottatt massiv støtte fra fansen etter at han delte bildet.

- Så lenge jeg har kontrakt, så kommer jeg til å møte opp på treningsfeltet hver eneste dag, fortsetter Cala.

Forrige uke var manager Russel Slade meget kritisk til Solskjærs spillerkjøp.

- Når du bygger et fotballag må du skape relasjoner. Det har de ikke klart her og det var ikke nok planlegging rundt spillerne som ble hentet til klubben, sa Slade forrige uke.

I morgen er det ventet at Slade vil svare på kritikken fra Cala.

Eikrem kobles til Malmö Cala er langt fra det eneste Solskjær-kjøpet som har slitt med spilletid siden managerbyttet. Mats Møller Dæhli har spilt mer landslagsfotball enn klubbfotball de siste månedene.

Magnus Wolff Eikrem får ikke en gang sitte på benken når Cardiff spiller kamper.

Wales Online skriver at Åge Hareide og Malmö er interessert i 24-åringen.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling