Ingen spøk med store føtter

En kvinnelig australsk tv-reporter fikk sparken etter at hun viste for stor interesse for svømmestjernen Ian Thorpes store føtter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den australske 19-åringen Ian Thorpes føtter, med skostørrelse 52, har bidratt sterkt til at han har blitt en av verdens raskeste svømmere. Men OL-mesteren liker åpenbart ikke nærgående spørsmål om føttene.

Nasjonalhelten likte svært dårlig at reporter Nikki Voss, i den australske tv-kanalen Channel 7, spurte ham om hans store føtter betyr at han er stor også «andre steder på kroppen».

Thorpes management klaget reporteren inn overfor tv-kanalen, som svarte med å gi henne sparken.

Ian Thorpe var på tidspunktet for hendelsen og klagen i forhandlinger med kanalen om et eget tv-show.

Reporteren har klaget sin tidligere arbeidsgiver inn for retten, for usaklig oppsigelse. Rettssaken startet denne uka.

Thorpe møtte media etter rettssaken, som han ikke deltok i. Denne gang hadde sponsoren hans, klokkeprodusenten Omega, laget ei liste med 17 forhåndsgodkjente spørsmål som reporterne kunne få stille. Ingen av spørsmålene dreide seg om føttene hans.

<B>STORE FØTTER: </B>Men Australias nasjonalhelt Ian Thorpe liker ikke at man kommer med frekke spørsmål om dem.<br>Foto: AP/SCANPIX

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer