60 OG FORTSATT SPREK: Ingrid Kristiansen som blant annet satte verdensrekord på Bislett i 1984, ble 60 år for en måned siden, men hun er fortsatt svært aktiv. Og hun har fortsatt meninger om det meste, blant annet dagens unge bloggere. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
60 OG FORTSATT SPREK: Ingrid Kristiansen som blant annet satte verdensrekord på Bislett i 1984, ble 60 år for en måned siden, men hun er fortsatt svært aktiv. Og hun har fortsatt meninger om det meste, blant annet dagens unge bloggere. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

- Ingen spør meg om å bidra. Det er jo litt rart

Ingrid Kristiansen (60) drømmer om at dagens unge skal lytte mer til hennes treningstips enn til de som har mest fokus på sommersesong og badebuksefasong.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Ingrid Kristiansen er ikke engang halvveis i en real maratondag, men akkurat nå ser det bare ikke sånn ut. Hun har slått seg til i en stol på terrassen hjemme i Holmenkollåsen til ære for Dagbladets fotograf. Et teppe ligger over beina, kaffekoppen er godt plassert i handa. Hun myser mot sola høyt der oppe over Bogstadvannet.

- Skal jeg sitte sånn?

Når fotografen sier at han er ferdig, spretter hun opp på en måte de fleste 20-åringer bare kan misunne henne. Tightsen kommer til syne. 30 år etter storhetstida som en av tidenes beste langdistanseløpere, angriper hun fortsatt dagene i tights, joggesko og treningstrøye.

12-timersdag

Denne dagen har hun fem treningsøkter med klienter på tredemølla hjemme i kjelleren. Hun skal trene to ulike treningsgrupper i Frognerparken. Og hun har presset inn tid til et intervju med Dagbladet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn