Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Ingen spør meg om å bidra. Det er jo litt rart

Ingrid Kristiansen (60) drømmer om at dagens unge skal lytte mer til hennes treningstips enn til de som har mest fokus på sommersesong og badebuksefasong.

60 OG FORTSATT SPREK: Ingrid Kristiansen som blant annet satte verdensrekord på Bislett i 1984, ble 60 år for en måned siden, men hun er fortsatt svært aktiv. Og hun har fortsatt meninger om det meste, blant annet dagens unge bloggere. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
60 OG FORTSATT SPREK: Ingrid Kristiansen som blant annet satte verdensrekord på Bislett i 1984, ble 60 år for en måned siden, men hun er fortsatt svært aktiv. Og hun har fortsatt meninger om det meste, blant annet dagens unge bloggere. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Ingrid Kristiansen er ikke engang halvveis i en real maratondag, men akkurat nå ser det bare ikke sånn ut. Hun har slått seg til i en stol på terrassen hjemme i Holmenkollåsen til ære for Dagbladets fotograf. Et teppe ligger over beina, kaffekoppen er godt plassert i handa. Hun myser mot sola høyt der oppe over Bogstadvannet.

- Skal jeg sitte sånn?

Når fotografen sier at han er ferdig, spretter hun opp på en måte de fleste 20-åringer bare kan misunne henne. Tightsen kommer til syne. 30 år etter storhetstida som en av tidenes beste langdistanseløpere, angriper hun fortsatt dagene i tights, joggesko og treningstrøye.

12-timersdag

Denne dagen har hun fem treningsøkter med klienter på tredemølla hjemme i kjelleren. Hun skal trene to ulike treningsgrupper i Frognerparken. Og hun har presset inn tid til et intervju med Dagbladet.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?