Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingen spurter som Vålerenga

I natt så det ut som om Stabæk kunne hente inn VIF. Nå truer VIF i stedet RBK.

FORTSATT VINNERSJANSE: I de siste timene har VIF-tilhengerne stemt Moa og klubben sin helt opp i ryggen på RBK. Foto: SCANPIX
FORTSATT VINNERSJANSE: I de siste timene har VIF-tilhengerne stemt Moa og klubben sin helt opp i ryggen på RBK. Foto: SCANPIX Vis mer

|||100 000 STEMMER er passert i Klubben i mitt hjerte og midt i innspurten blir det dramatikk. I dag tidlig passerte Stabæk cupfinalistene Aalesund og Molde og så ut til å hente inn VIF. Så har VIF gjort et rykk og kommet nærmere RBK i teten enn noen gang den siste uka. Her blir ingen ting avgjort før i morgen kl.12.00.

Dette har hendt i løpet av den nest siste avstemnings-dagen:

KLASSE 1: Øystese har bare 198 stemmer fram til Sjetne IL på andreplass. Fram Larvik kan det bli verre med. Jølster har gått forbi Heming.

KLASSE 2: Igjen er det tettest om andreplassen. Hemnes leder med 163 stemmer på Dalselv. Placebo Ballklubb kommer sterkt bakfra på begge.

KLASSE 3: Her har VIF mobilisert kraftig. Oslo-klubben er i ferd med å hente inn RBKs forsprang. Stor framgang i antall stemmer også for Stabæk, mens Sandnes Ulf har passert både Aalesund og Molde. Det blir en thriller-avslutning i den største publikumsklassen.

KLASSE 4: Flisbyen Ballklubb nærmer seg premiepotten. Nå skiller det bare et titalls stemmer.

KLASSE 5: NTNUI ser ut til å holde Realkameratene unna i teten. Avstanden er på drøyt 400 stemmer.

Stemmelokalet på Dagbladet.no stenger presis kl.12.oo fredag. Alle vinnerne blir offentliggjort i Dagbladet førstkommende lørdag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media