Pep Guardiola slipper unna

Ingen straff etter gigantduellen

Manchester City-manager Pep Guardiola risikerer ingen reaksjon fra Det engelske fotballforbundet etter den opphetede toppkampen mot Liverpool, melder BBC.

FRUSTRERT: Pep Guardiola virket ikke fornøyd med dommernes prestasjoner. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB Scanpix
FRUSTRERT: Pep Guardiola virket ikke fornøyd med dommernes prestasjoner. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

City-manageren var synlig frustrert etter 1-3-tapet på Anfield søndag, der City mente dommertrioen overså to situasjoner som kunne gitt laget straffespark.

Etter kampslutt ble det vist TV-bilder av Guardiola som takket dommerne heftig for kampen mens han ristet hånda til dommer Michael Oliver. I etterkant ble spanjolen spurt om gesten var av det sarkastiske slaget.

- Nei, det var ikke sarkastisk. Det var «takk skal dere ha». Jeg sa det samme etter Tottenham-kampen. «Takk skal dere ha», sa City-manageren.

- Jeg går bort til dommerne og kollegene mine og sier «lykke til» hele tiden, fortsatte han.

City mente seg snytt for straffespark i forkant av Liverpools ledermål søndag, men fikk ikke gehør hos dommer Oliver eller i VAR-rommet.

Etter kampen ville Guardiola si minst mulig om episoden. Han henviste i stedet alle spørsmål til den engelske dommerforeningen og dens leder Mike Riley.

Mot slutten av kampen traff ballen igjen hånda til Liverpools Trent Alexander-Arnold. Igjen var Guardiola tydelig frustrert på sidelinjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer