Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pep Guardiola slipper unna

Ingen straff etter gigantduellen

Manchester City-manager Pep Guardiola risikerer ingen reaksjon fra Det engelske fotballforbundet etter den opphetede toppkampen mot Liverpool, melder BBC.

FRUSTRERT: Pep Guardiola virket ikke fornøyd med dommernes prestasjoner. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB Scanpix
FRUSTRERT: Pep Guardiola virket ikke fornøyd med dommernes prestasjoner. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB Scanpix Vis mer

City-manageren var synlig frustrert etter 1-3-tapet på Anfield søndag, der City mente dommertrioen overså to situasjoner som kunne gitt laget straffespark.

Etter kampslutt ble det vist TV-bilder av Guardiola som takket dommerne heftig for kampen mens han ristet hånda til dommer Michael Oliver. I etterkant ble spanjolen spurt om gesten var av det sarkastiske slaget.

- Nei, det var ikke sarkastisk. Det var «takk skal dere ha». Jeg sa det samme etter Tottenham-kampen. «Takk skal dere ha», sa City-manageren.

- Jeg går bort til dommerne og kollegene mine og sier «lykke til» hele tiden, fortsatte han.

City mente seg snytt for straffespark i forkant av Liverpools ledermål søndag, men fikk ikke gehør hos dommer Oliver eller i VAR-rommet.

Etter kampen ville Guardiola si minst mulig om episoden. Han henviste i stedet alle spørsmål til den engelske dommerforeningen og dens leder Mike Riley.

Mot slutten av kampen traff ballen igjen hånda til Liverpools Trent Alexander-Arnold. Igjen var Guardiola tydelig frustrert på sidelinjen.

Med seieren økte Liverpool forspranget til City til ni poeng. Guardiolas mannskap falt i tillegg til fjerdeplass.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media