Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingen straffes etter BSK-granskning

En uavhengig kontrollkomité i Bækkelaget har ikke funnet straffbare forhold rundt kontrakten knyttet til salgsteltet i Norway Cup.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I en pressemelding fra kontrollkomiteen i Oslo-klubben heter det: «Ordinær generalforsamling i Bækkelagets Sportsklub 23.april 2003 besluttet å oppnevne et uavhengig granskingsutvalg for å granske forholdet rundt kontrakten knyttet til salgsteltet i Norway Cup.

Utvalget har på medlemsmøte i Bækkelagets Sportsklub 16. juni 2003 fremlagt sin rapport. Rapporten slår fast at ingen ansatte eller tillitsmenn i klubben har utøvd økonomisk utroskap eller mottatt personlige fordeler.

Granskingen har også konstatert at ryktene om skjult omsetning langt utover det regnskapsførte ikke medfører riktighet».

Rapporten konkluderer ellers med at det har vært svakheter i rutinene med oppfølging av kontrakten knyttet til salgsteltet i Norway Cup. Klubbens hovedstyre skal behandle dette som en ordinær sak.

(NTB)