SPILLER VIDERE: Barcelona og Real Madrid kamper i helgen ville blitt rammet av en streik. Her feires Lionel Messi scoring mot Real lørdag. Foto: REUTERS/Felix Ordonez
SPILLER VIDERE: Barcelona og Real Madrid kamper i helgen ville blitt rammet av en streik. Her feires Lionel Messi scoring mot Real lørdag. Foto: REUTERS/Felix OrdonezVis mer

Ingen streik for Messi og Ronaldo

Krangel om ubetalt lønn i spansk fotball.

|||

Spillernes egen organisasjon i spansk fotball har avlyst en planlagt streik neste helg etter å ha oppnådd enighet med fotballforbundet.

Det var en krangel om ubetalte lønninger som utløste trusselen om streik.

- Vi har kommet fram til skikkelig enighet om de problemene det er snakk om, og vi har lagt et godt grunnlag til å kunne løse tilsvarende saker i framtiden, men begge parter har måttet gi litt, sier sportsminister Jaime Lissavetzky til avisen El Pais.

Det så mørkt ut for kommende helgs kamper så sent som mandag, men gjennom samtaler i Madrid, der regjeringen og sportsdepartementet engasjerte seg sterk, ble det bevegelse slik at enighet kunne oppnås.

Dersom det ville blitt streik ville Barcelonas kamp mot byrival Espanyol og Real Madrids kamp mot Valencia blitt rammet. Det ville også medført store problemer på terminlisten som allerede er sprengt.

(NTB-Reuters)