GLADNYHET: Det var ikke strekk som gjorde vondt for Veigar Pall Gunnarsson (nummer 10), så da kan det bli mer jubel med Daniel Nannskog og de andre mot Vålerenga til helga.  Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet
GLADNYHET: Det var ikke strekk som gjorde vondt for Veigar Pall Gunnarsson (nummer 10), så da kan det bli mer jubel med Daniel Nannskog og de andre mot Vålerenga til helga. Foto: Torbjørn Grønning / DagbladetVis mer

Ingen strekk for Gunnarsson

Kan rekke lørdagens seriekamp mot Vålerenga.

|||

MR-tester torsdag viste at Veigar Páll Gunnarsson ikke har pådratt seg en strekkskade. Islendingen kan rekke lørdagens seriekamp mot Vålerenga.

- Svaret fra undersøkelsen var veldig positivt. Det var ikke strekk slik vi var redde for, sier Páll Gunnarsson til Stabæk-TV.

Fysioterapeut Tor Østhagen forteller at skaden som satte spissen ut av spill i serieåpningen mot Odd var en krampe i muskulaturen.

- Det er ingen skade på muskulaturen hans. Han har jogget i dag og kan trene fotball i morgen, sier Østhagen.

Páll Gunnarsson sier at han har vært stresset etter smellen mot Odd fordi han fryktet flere uker på sidelinjen. Nå ser det imidlertid ut som om Stabæk-spissen er klar til kamp lørdag.

(NTB)