Ingen stress for storfavoritt

Trener har det timet og tilrettelagt.

STORTALENT. Kjetil Djøseland overlater ingenting til tilfeldighetene med Norheim Svenn foran lørdagens V75-løp på Leangen. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
STORTALENT. Kjetil Djøseland overlater ingenting til tilfeldighetene med Norheim Svenn foran lørdagens V75-løp på Leangen. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster.Jokerpotten er på 24 millioner!

Norheim Svenn overnattet på Biri travbane i en stall helt for seg selv.Hesten er storfavoritt til å vinne lørdagens første V75-løp.

Stortalentet er på skikkelig langtur med overnatting. Da overlater ikke trener Kjetil Djøseland noe til tilfeldighetene.Derfor valgte Djøseland å ta overnattingen på vei til Leangen fra Rogaland i rolige omgivelser.

- Hesten har overnattet helt fint. Han har spist og drukket som han skal, forteller Djøseland til Dagbladet lørdag formiddag.- Vi kom halv sju i går kveld og dro videre halv sju i morges. Alt ser bra ut, beroliger Forustreneren.

-Stresset sist

Djøseland sier at Norheim Svenn står helt rolig på transporten.- Sist stresset han på vei til Bjerke. Men da var det flere hester på transporten. Nå reiser Norheim Svenn alene, sier Djøseland.

Godt forberedt

Kjetil Djøseland har forberedt seg godt foran lørdagens oppgave med Norheim Svenn.- Jeg forsøkte Norheim Svenn bak startbilen tirsdag. Det gikk bra.Nå blir det også drapropper.Hesten har startet med fast bomull fram til nå.- Jeg trakk øreproppene for første gang under det siste treningsarbeidet tirsdag. Han svarte fint på det, forteller Kjetil Djøseland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer