Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingen tiltale mot Ronaldo

Det bekrefter statsadvokaten i Clark County i den amerikanske delstaten Nevada.

SLIPPER TILTALE: Cristiano Ronaldo. Foto: MARCO BERTORELLO / AFP / NTB Scanpix
SLIPPER TILTALE: Cristiano Ronaldo. Foto: MARCO BERTORELLO / AFP / NTB Scanpix Vis mer

I juni meldte Bloomberg at kvinnen som anklaget fotballstjernen Cristiano Ronaldo for voldtekt i Las Vegas i 2009, skal ha trukket sitt søksmål.

Kort tid seinere avviste imidlertid den anerkjente journalisten Rafael Buschmann i Der Spiegel at det medførte riktighet. I et tilsvar på Twitter skrev han følgende:

- Saken er ikke avsluttet. Den er bare flyttet til en annen rettsinstans nå. Som følge av at det ikke var mulig for kvinnens advokater å meddele Ronaldo stevningen, har de sendt den til en føderal rett.

Nå viser imidlertid rettsdokumentene, som TMZ Sports har fått tak i, at det ikke blir noen påtale mot Cristiano Ronaldo. Konklusjonen bekreftes også av statsadvokaten i Clark County i delstaten Nevada.

- Påstandene om seksuelt overgrep kan ikke bevises. Derfor blir det ikke tatt ut tiltale mot Cristiano Ronaldo, heter det i konklusjonen.

Dette er saken

FESTET SAMMEN: Cristiano Ronaldo og Katheryn Mayorga fotografert på nattklubb i Las Vegas. Foto: NTB Scanpix
FESTET SAMMEN: Cristiano Ronaldo og Katheryn Mayorga fotografert på nattklubb i Las Vegas. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var i september i fjor at Kathryn Mayorga hevdet overfor Der Spiegel at hun ble utsatt for et seksuelt overgrep av Ronaldo på et hotellrom i spillebyen i 2009.

Juventus' portugisiske stjerne har hele tida avvist beskyldningene om voldtekt og sagt at kvinnen frivillig hadde seksuell omgang med ham.

Den amerikanske kvinnen har tidligere forklart hun og en venninne var på Las Vegas-nattklubben Rain 12. juni 2009. Der møtte de Ronaldo og ble invitert med til hans hotellsuite. Den da 24 år gamle kvinnen hevdet at Rolando voldtok henne etter at hun hadde avvist ham.

Politiet i Las Vegas har bekreftet at hun anmeldte overgrepet samme dag som det skjedde, men at hun seinere ba dem om å avslutte etterforskningen.

Ronaldos advokat Peter S. Christiansen har også bekreftet at saken ble droppet i 2010 etter at Ronaldo inngikk et økonomisk forlik med kvinnen.

Flere medier har meldt om at fotballstjernen skal ha betalt rundt 2,5 millioner kroner. Kvinnen skal i forbindelse med forliket ha skrevet under på en taushetserklæring.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 1050969672


Varnish cache server

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media