Ingen treneravklaring i Molde

Moldes sportsdirektør Bjørner Oshaug innkalte pressen til møte i ettermiddag. Budskapet var like enkelt som det var uventet: Intet nytt!

Erik Brakstad ledet heller ikke i dag Molde-treningen.

Molde-spillerne hadde i formiddag et orienteringsmøte med klubbens sportsdirektør Bjørner Oshaug og administrerende direktør Jan Petter Storetvedt i Molde Fotball AS. I følge sportsdirektøren er det ikke tatt noen endelig avgjørelse om Erik Brakstads framtid i klubben.

- Det blir ingen avklaring i dag, sier Oshaug til Dagbladet.

Dagbladet var til stede da spillerne kom ut etter møtet.

- Ingen kommentar, sier Daniel Berg Hestad.

Pressekonferanse i dag

Oshaug har innkalt til et møte med pressen klokka 15.00 i dag. Hva som skjer der, er foreløpig uvisst.

Samtidig går Daniel Berg Hestad ut i lokalavisa og uttrykker sin tillit til treneren. Daniel Berg Hestad har vært nevnt som en av spillerne som har uttrykt misnøye med sin egen situasjon i Molde, og ønsket seg vekk fra klubben.

I dag sier han til Romsdals Budstikke at han ikke har problemer med forholdet til Brakstad.

- Ikke store konflikter

- Jeg håper det blir en snarlig løsning på trenerspørsmålet, uansett hvem som skal ha jobben. Ingen tjener på at dette drar ut. Når det gjelder Erik, kan jeg bare på egne vegne si at jeg fortsatt har tillit til ham. Jeg har heller ikke oppfattet at det har vært store konflikter mellom ham og spillergruppa i løpet av sesongen, sier Berg Hestad til avisa.

Samtidig spekulerer Sunnmørsposten i framtidige Molde-trenere. Både Mosse-trener Knut Torbjørn Eggen og svenske AIKs engelskmann Stuart Baxter (tidligere Skarp i Tromsø) er nevnt som kandidater.