Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingen trøst å få

BERGEN (Dagbladet): Tertnes- Larvik 22-36. - Det var ikke dette jeg kom for å se, sier Branns Raymond Kvisvik. Mia Hundvin og Tertnes skulle kvikke ham opp før dagens kamp mot Kongsvinger. - Som å se Tromsø- Brann, sier Mia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For tida minner Bergens-idretten mest som en berg-og-dalbane.

  • Søndag ble Brann sablet ned 0- 5 av Tromsø.
  • Tirsdag gikk over 3700 basketfans til himmels i gledesrus da Ulriken vant Kongepokalen i femte NM-finale mot Bærums Verk.
  • I går kom 542 Tertnes-fans for å juble for seriesølv etter hjemmeseier over Larvik. De dundret ned på jorda med fjortenmålstap.

Derfor hang de fire Brann-spillerne Kjetil Løvik, Stefan Paldan, Cato Guntveit og Raymond Kvisvik med geipen da de dro hjem fra Haukelandshallen. De kom for å lade opp i positive omgivelser før kveldens match mot Kongsvinger. De dro med vissheten om hvor galt det kan gå.

- Hadde ikke trodd det skulle gå sånn, sier Raymond.

Manglet svar

I de to første seriekampene har Brann falt for det Tertnes tapte på i går.

- Kollektiv svikt. Skandaløst av oss, sier Mia Hundvin.

Hun var ikke noe bedre enn resten av Tertnes-jentene.

- Jeg kan ikke svare på hvorfor det gikk så galt. Trenger litt tid først. Jeg var forberedt, sier Mia.

Før kampen lovte hun Brann-spillerne å ta med seg lagvenninnene til Stadion og se Brann i dag. Etter fiaskoen i går tror Mia knapt Brann tør å slippe dem inn.

- Men jeg kommer - om vi fortsatt er invitert.

Grein på nesa

Kjersti Grini skjøt i går stort sett der Larvik-keeper Lene Rantala stilte seg. Hun merker kjøret etter en rekordlang sesong med e-cupkamper og EM-sluttspill i tillegg til serie og cup hjemme.

- Nå går det på stumpene, sier hun.

- Blir du i Tertnes neste år?

- Jaaa, jeg regner med det.

Og Kjersti blir nok i Bergen - om hun får det som hun vil. Hun har klare formeninger om hva Tertnes må gjøre for å heve seg, men orket ikke snakke om det i det humøret hun var i etter kampen. En sannhet kommer likevel ikke Kjersti unna. Larviks toppscorer Kristine Duvholt sier det slik:

- Vi visste at Tertnes har lett for å klappe sammen i motgang. Det utnyttet vi i dag.

- Og du blir i Larvik?

- Ja, jeg har skrevet ny treårskontrakt. Er glad i klubben min, jeg.

HUFFDA:</B> Ikke en gang Mia Hundvin klarte å gi Brannspiller Raymond Kvisvik noe å juble over. - Skandaløst av oss, sier Tertnes-Mia etter at sølvet glapp i går.