Ole Gunnar Solskjær om Pogba-ryktene

- Ingen tvil om at Pogba blir

Ole Gunnar Solskjær sier at han er sikker på at Paul Pogba spiller for dem også denne sesongen.

TYDELIG SVAR: Ole Gunnar Solskjær garanterer at Paul Pogba spiller for Manchester United denne sesongen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
TYDELIG SVAR: Ole Gunnar Solskjær garanterer at Paul Pogba spiller for Manchester United denne sesongen. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

Manchester United forble ubeseirede i sesongoppkjøringa etter at Milan ble slått på straffesparkkonkurranse i generalprøven før Premier League braker i gang.

Etter kampen måtte Ole Gunnar Solskjær svare på spørsmål om et par kontroverser det siste døgnet.

I går meldte Solskjær at Pogba ikke var med i troppen på grunn av ryggplager, men flere medier har hevdet at franskmannen ønsker å tvinge fram en overgang til Real Madrid, og at han nektet å være med til Wales.

- Han er nok tilbake på trening neste uke. Han er ikke skadet, han har bare smerter. Jeg ville ikke risikere noe. Jeg håper han er klar til uka, sier Solskjær, som også fikk spørsmål om framtida til franskmannen:

- Han blir. Det er det ingen tvil om.

Snakket med Lukaku

Romelu Lukaku - som heller ikke var med til Cardiff - publiserte i går resultater fra Manchester Uniteds løpstester denne sommeren, og The Telegraph hevdet tidligere i dag at Solskjær skal ha reagert sterkt på dette.

- Jeg har snakket med Rom, for å si det på den måten. Den saken er avsluttet, sier Solskjær om videoen.

Belgieren har blitt ryktet til både Inter og Juventus. Sistnevnte ønsker trolig en byttehandel der Paulo Dybala går motsatt vei.

- Det er ingen oppdatering der, sier Solskjær.

- Detaljer gjenstår

Nordmannen kunne derimot komme med en oppdatering rundt Harry Maguire.

Flere britiske medier meldte i går at Manchester United og Leicester har kommet til en enighet om spilleren. Summen skal være på mellom 80 til 85 millioner pund.

- Forhåpentligvis vil de siste detaljene gå i boks og at vi snart kan annonsere noe, sier Solskjær om Maguire.

På spørsmål om han kan spille allerede mot Chelsea, sier nordmannen:

- Vi må få i orden de siste detaljene, men ja. Han har spilt de siste kampene i sesongen, så får vi bestemme om og når, sier Solskjær.

Ubeseiret i sesongoppkjøringa

Seieren mot Milan betyr at Manchester United har vunnet alle sine treningskamper i sesongoppkjøringa.

Marcus Rashford sendte United i føringen, før Suso utliknet. Samu Casillejo økte til 2-1 for Milan, før en scoring av Jesse Lingard gjorde at lagene måtte ut i straffesparkkonkurranse.

De røde djevlene traff på alle sine, mens Daniel Maldini, sønn av Milan-legenden Paulo Maldini, bommet, og dermed vant Manchester United.

- Det var bra trening, men det var ujevne prestasjoner. Vi starter greit, men jeg følte at vi var overalt etter at vi slapp inn. Vi slo tilbake og gjorde en bra andre omgang. Det var positivt, sier Solskjær til MUTV.