Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ingen tvil

John Carew ble tatt til side av Nils Johan Semb på treninga. Trolig fikk han beskjeden han håpet på. Se det sannsynlige laget!

KØBENHAVN (Dagbladet.no): Like før Semb blåste av gjennomkjøringen på kamparenaen gikk han bort til Carew og tok et godt tak rundt skuldrene hans. De snakket i flere minutter, med landslagssjefen ivrig gestikulerende.

På vei ut av stadion er 23-åringen fra Lørenskog i kvitrende humør. Han sier først at Semb ville vite om han skal besøke bestemoren sin i Gudbrandsdalen sin i sommer.

- Alt handler om kampen nå, men Nils Johan kunne like gjerne spurt om bestemora mi, flirer Carew som er svært fornøyd med at han tok en soleklar startplass på som midtspiss i Dagbladet.nos Folkets Lag-avstemning.

- Det skal ikke være noen tvil, sier Carew som ikke vil røpe om Semb ga ham beskjed om å forberede seg på en startplass kl. 19.15 i morgen.

- Jeg vet det, dere vet det ikke, flirer han.

- Milde greier

- Kommer du til å være nervøs når du står dere ut og kampen starter i morgen?

- Nei, ikke noe mer enn vanlig, sier Carew til Dagbladet.no.

Valencia-spissen har vært med på Champions League-finale og liker seg når det koker på tribunen.

- Sammenliknet med det, blir dette milde greier. Selv om det er en veldig viktig kamp.

Fantastisk oppladning

På den siste treninga valgte Semb å ikke drille formasjonene. Det gjør han alltid ellers. Dermed er det umulig å tolke ut fra treninga om Norge stiller med 4-5-1 eller 4-4-1-1.

Semb-assistent Harald Aabrekk avviser at dagens trening uten terping på formasjoner er en finte mot nysgjerrige dansker.

- Det har ikke noe med deg å gjøre, sier Aabrekk til Dagbladet.no og forklarer at med hele denne uka på treningabanen og med samling på Hankø forrige uke var det rett og slett ikke nødvendig.

- Vi har hatt en fantastisk oppladning. Det er sånn det skal være, sier Aabrekk.

Tidligere i uka har Norge vekslet mellom de to ulike formasjonen på trening. Ole Gunnar Solskjær har fått prøve seg både på kanten og som tilbaketrukket spiss. John Arne Riise har vært både venstreback og venstre flanke.

Hvor akkurat de to spiller er de største spørsmålstegnene før Semb tar ut sin ellever til slaget i Parken.

Hodesterk kantspiller

Etter peptalken med Carew tok Semb turen bort til Frode Johnsen, Brede Hangeland og Tore André Flo. Disse tre fikk muligens beskjed om at de starter på benken i morgen.

På grunn av de intense langpasningesøvelsene på trening onsdag tror Dagbladet.no at Semb velger en hodesterkt flankespiller på høyrekanten.

Dermed kan Norges lagoppstilling mot Danmark bli slik i morgen:

  • Norge (4-4-1-1): Frode Olsen - Christer Basma, Henning Berg, Ronny Johnsen, André Bergdølmo - Steffen Iversen, Trond Andersen, Eirik Bakke, John Arne Riise - Ole Gunnar Solskjær - John Carew.
PEPTALK: Nils Johan Semb og John Carew i samtale på tirsdagens trening. I dag hadde de to en ny, lang prat under trening.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media