Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingen UEFA-pris til Hegerberg

Ada Hegerberg har fått beskjed om hun ikke blir kåret til årets kvinnelige fotballspiller av Det europeiske fotballforbundet (UEFA).

Olympic Lyonnais' Ada Hegerberg celebrates after winning the UEFA Women's Champions League Final
Olympic Lyonnais' Ada Hegerberg celebrates after winning the UEFA Women's Champions League Final Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble i forrige uke kjent at Hegerberg er nominert til den gjeve prisen som hun vant i 2016. Allerede nå kan Lyon-stjernen opplyse til TV 2 og NRK at hun ikke vinner årets pris.

Hegerberg har nemlig fått beskjed om at hun ikke trenger å møte opp til utdelingsseremonien i Monaco fordi prisen går til en spiller som ikke har muligheten til å stille der.

– Fredag i forrige uke ble jeg informert av en av topplederne i Lyon, som har fått beskjed fra UEFA om at vinneren av trofeet var en av de to som ikke kan møte på utdelingen, og at jeg heller ikke trengte å møte opp, skriver hun i en epost til TV 2.

Hegerbergs lagvenninne Amandine Henry og Wolfsburg-profilen Pernille Harder er de øvrige nominerte, og det blir med andre ord en av dem som blir kåret til årets spiller.

Ada Hegerberg ønsker ikke å kommentere saken utover informasjonen hun har gitt til de nevnte TV-kanalene.

Hele Norges coronakart