- Ingen umiddelbar effekt

Stabæks Stian Ohr om trenerskiftet. Vi fulgte kampene live: UEFA-cupen

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Og det var ingen overdrivelse. Stabæk røk 5-0 for franske Sochaux i kveld og tapte dermed 9-0 sammenlagt. Stabæks nye hovedtrener Pål Berg tok over for Gaute Larsen som fikk sparken denne uka. Med seg i teamet, har han de tidligere Stabæk-spillerne André Flem og Petter Belsvik.

- Trenerskiftet fikk ikke akkurat noen umiddelbar effekt, sier Stian Ohr til Dagbladet.no.

Krise

Stabæk stilte ikke med sitt beste lag i kveld, men prestasjonene på bana bedret ikke humøret til et Stabæk-lag i dyp sportslig og økonomisk krise.

- Det var ikke hæla i taket i garderoben. Trenerne var fornøyd med enkelte ting, uten at jeg husker hva de sa for noe. Vi skulle ta kampen som en trening, men det var ingen veldig bra trening, sier Ohr galgenhumoristisk.

Tillit til Larsen

- Hva mener du om at Larsen fikk sparken?

- Jeg hadde full tillit til Larsen. Det er vi spillerne som har vært for dårlige, men jeg har ikke svaret på hva som har gått galt. Vi har slitt siden treningskampene og har aldri hatt flyt, sier Ohr som ikke vet hvilke grep de nye trenerne vil ta ennå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer