Ingen United-interesse for Leighton Baines

Martinez tror Moyes har gitt opp landslagsbacken.

GITT OPP: Everton-manager Roberto Martinez tror Manchester United og David Moyes har gitt opp jakten på Leighton Baines. Foto: REUTERS/Andrew Innerarity
GITT OPP: Everton-manager Roberto Martinez tror Manchester United og David Moyes har gitt opp jakten på Leighton Baines. Foto: REUTERS/Andrew InnerarityVis mer

Manchester (NTB-AFP): Everton avslo Uniteds bud på rundt 110 millioner kroner i juni. Goodison Park-laget verdsetter den engelske landslagsbacken høyere.

Gjentatte ganger har mediene antydet at United-manager David Moyes vil komme med nytt bud.

- Før vi dro på treningsleir til Østerrike så tok en klubbleder kontakt med et tilbud. Det var deres siste bud, sier Martinez til Liverpool Echo.

- Verdisettelsen var ikke i nærheten av Leighton Baines' kvaliteter. Det var det. Senere har det vært spekulasjoner, men det er en naturlig del av overgangsvinduet. Det har ikke vært interesse fra andre klubber. Siden har vi sett framover. Vi konsentrerer oss om seriestarten, sier Evertons nye manager.

Martinez erstattet nettopp Moyes tidligere i sommer. Etter elleve år i Everton skal Moyes erstatte Alex Ferguson i Manchester United.

(NTB)