SKANDALER I KØ: John Terry og Ashley Cole har vært involvert i de seneste skandalene rundt det engelske landslaget. Her er laget under sommerens EM-sluttspill. Foto:  AFP PHOTO / CARL DE SOUZA
SKANDALER I KØ: John Terry og Ashley Cole har vært involvert i de seneste skandalene rundt det engelske landslaget. Her er laget under sommerens EM-sluttspill. Foto: AFP PHOTO / CARL DE SOUZAVis mer

- Ingen unnskyldning for dårlig oppførsel lenger

Steven Gerrard lei skandalene på landslaget.

England er lei skandaler. På landslaget er det innført nye retningslinjer for hvordan spillerne skal oppføre seg.

Nylig ble John Terry utestengt i fire kamper av Englands fotballforbund (FA) på grunn av rasistiske bemerkninger mot Anton Ferdinand, mens Ashley Cole risikerer straff etter at han på Twitter kritiserte forbundets behandling av Chelsea-lagkameraten. Terry har gitt seg på landslaget på grunn av manglende støtte fra FA i rasismesaken.

Landslagskaptein Steven Gerrard ønsker at England-spillerne skal konsentrere seg om fotballen. Han mener det ikke lenger finnes noe unnskyldning for dårlig oppførsel med de nye retningslinjene, ifølge BBC.

- Vi må oppføre oss. Disse kampene er veldig viktige. Vi vil helst sitte her og svare på spørsmål om fotball. Spillerne er klar over det nå. Vi vet vi er nødt til å oppføre oss, og det finnes ingen unnskyldinger lenger, sier Gerrard.

England spiller borte mot Polen i VM-kvalifiseringen tirsdag. Gerrard og co. topper gruppe H med sju poeng på tre kamper. Polen har tatt fire poeng på to kamper.

(NTB)