Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ingen unnskyldning for dårlig oppførsel lenger

Steven Gerrard lei skandalene på landslaget.

SKANDALER I KØ: John Terry og Ashley Cole har vært involvert i de seneste skandalene rundt det engelske landslaget. Her er laget under sommerens EM-sluttspill. Foto:  AFP PHOTO / CARL DE SOUZA
SKANDALER I KØ: John Terry og Ashley Cole har vært involvert i de seneste skandalene rundt det engelske landslaget. Her er laget under sommerens EM-sluttspill. Foto: AFP PHOTO / CARL DE SOUZA Vis mer

England er lei skandaler. På landslaget er det innført nye retningslinjer for hvordan spillerne skal oppføre seg.

Nylig ble John Terry utestengt i fire kamper av Englands fotballforbund (FA) på grunn av rasistiske bemerkninger mot Anton Ferdinand, mens Ashley Cole risikerer straff etter at han på Twitter kritiserte forbundets behandling av Chelsea-lagkameraten. Terry har gitt seg på landslaget på grunn av manglende støtte fra FA i rasismesaken.

Landslagskaptein Steven Gerrard ønsker at England-spillerne skal konsentrere seg om fotballen. Han mener det ikke lenger finnes noe unnskyldning for dårlig oppførsel med de nye retningslinjene, ifølge BBC.

- Vi må oppføre oss. Disse kampene er veldig viktige. Vi vil helst sitte her og svare på spørsmål om fotball. Spillerne er klar over det nå. Vi vet vi er nødt til å oppføre oss, og det finnes ingen unnskyldinger lenger, sier Gerrard.

England spiller borte mot Polen i VM-kvalifiseringen tirsdag. Gerrard og co. topper gruppe H med sju poeng på tre kamper. Polen har tatt fire poeng på to kamper.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media