- SVINDEL:  - De burde skamme seg over å arrangere en kamp mot en pensjonert gammel dame, sier Holly Holms promotor Lenny Fresquez om Cecilia Brækhus' seier mot Mia St. John i Frederikshavn lørdag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
- SVINDEL: - De burde skamme seg over å arrangere en kamp mot en pensjonert gammel dame, sier Holly Holms promotor Lenny Fresquez om Cecilia Brækhus' seier mot Mia St. John i Frederikshavn lørdag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpixVis mer

- Ingen utenfor Norge har hørt om Cecilia

Holly Holms promotor sier det aldri blir noen kamp.

(Dagbladet): Cecilia Brækhus har i lang tid ønsket seg en boksekamp mot amerikanske Holly Holm. Begge omtales av sine tilhengere som verdens beste kvinnelige bokser, og det har vært knyttet store forventninger til et mulig møte.

Brækhus' første reaksjon etter seieren mot Mia St. John i helga var å kalle det en melding til Holm.

Men nå sier begge bokseres promotorer at det ikke blir noe av en slik kamp.

- Jeg sier ikke at det er lite sannsynlig. Jeg forteller at det aldri vil skje, sier Holms promotor Lenny Fresquez til NRK.no.

Han beskylder Sauerland-teamset til Brækhus for å drive et «skittent spill», og sier han har bedre ting å bruke tida si på. Han er heller ikke nådig i omtalen av Brækhus' seier mot St. John. som han kaller «verdiløs» og en «komplett svindel».

- En idiot Brækhus-promotor Nisse Sauerland tordner tilbake mot Fresquez.

- Jeg er så lei av ham. Han er en idiot. I mer enn to år har jeg forsøkt å få til en kamp mellom Holly og Cecilia, og jeg har tilbudt dem et sekssifret beløp for å få det til å skje. Nå orker jeg ikke mer. Jeg er ferdig med ham, sier Sauerland til NRK.no.

Det er store pengesummer inne i bildet for å få til en slik boksekamp. Og Fresquez forsøker å snakke opp prisen på Holly Holm ved å vurdere hvem som har det sterkeste navnet internasjonalt.

- Holly er det største navnet, det er ikke Cecilia. Cecilia er kanskje det største navnet i Norge, men ingen utenfor Norge har hørt om henne, sier Holms promotor.

Tror på kamp Cecilia Brækus' pressekontakt Kyrre Merg utelukker ikke at kampen vil bli en realitet til tross for den bråkjekke tonen mellom promotorene.

- Cecilias ståsted er som det alltid har vært. Hun er klar for å møte Holly Holm når som helst. Proffboksingens gyldne regel er at publikum får se de kampene de vil se, så med kraftig økende press fra boksefans over hele verden vil også denne kampen bli en realitet, sier Merg til NRK.no.

Tidligere proffbokser Thomas Hansvoll sa til Dagbladet i går at dersom det ikke snart blir noe av kampen mot Holm, bør Brækhus gå for andre muligheter. Han kunne godt tenkt seg en ny kamp mot franske Anne-Sophie Mathis, som Brækhus slo sist høst.

- En ny kamp mellom Mathis og Brækhus er en større kamp enn mot Holm. Mathis er en bedre bokser enn Holm, sier Hansvoll.