INGEN VEI TILBAKE: Stabæk må under enhver omstendighet ut av Telenor Arena i 2012. Klubbens hjemmebane siden 2009 er regelrett fullbooket i 2012.Foto: Marius Knutsen / SCANPIX
INGEN VEI TILBAKE: Stabæk må under enhver omstendighet ut av Telenor Arena i 2012. Klubbens hjemmebane siden 2009 er regelrett fullbooket i 2012.Foto: Marius Knutsen / SCANPIXVis mer

Ingen vei tilbake til Telenor Arena for Stabæk

Hallen er fullbooket i 2012.

Eieren av Telenor Arena har booket så mange arrangementer at kriserammede Stabæk Fotball må ut av hallen uansett i 2012, skriver Aftenposten.

- Vi har en kontrakt med Stabæk som går på at de skal konsentrere seg om å finne en ny arena å spille sine hjemmekamper. Vi i Euforum AS skal konsentrere oss om å leve et liv uten fotball. Det betyr at vi har leid bort arenaen til andre aktører neste år, sier styreleder Diderik Schnitler til Aftenposten.

Stabæks arenamuligheter neste år står mellom Nadderud, Ullevaal og Bislett.

- Arenaen er ikke ledig for Stabæk, derfor er jeg forbauset over at klubben fortsatt vurderer Telenor Arena som hjemmebane neste sesong. Arenaen er solgt til konserter og andre arrangementer med juridisk bindene kontrakter. Så det finnes ikke noe alternativ her, sier Schnitler.

Stabæk har ikke kommentert saken.

(NTB)