Ingen vet hva som gikk galt. Nå begynner jakten på svar: - Paffe da vi kom i mål

Ting stemte ikke for de tre jentene bak Marit Bjørgen. Men ingen av dem klarer å sette fingeren på hva det var som skar seg.

SKUFFET: Verken Ragnhild Haga, Heidi Weng eller Ingvild Flugstad Østberg fikk det til å stemme på dagens skiathlon. Mens Marit Bjørgen ble beste norske og kapret sølvmedaljen, havnet denne trioen langt bak. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet
SKUFFET: Verken Ragnhild Haga, Heidi Weng eller Ingvild Flugstad Østberg fikk det til å stemme på dagens skiathlon. Mens Marit Bjørgen ble beste norske og kapret sølvmedaljen, havnet denne trioen langt bak. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

PYOENGCHANG (Dagbladet): Før dagens renn var forventningene til det norske laget store, men etter målgang var det Charlotte Kalla som kunne juble høyest, og Marit Bjørgen var den eneste av de norske som leverte til vanlig standard.

Heidi Weng ble nummer ni, Ingvild Flugstad Østberg nummer elleve, og Ragnhild Haga gikk i mål som nummer 15 - ett minutt og 22 sekunder bak Kalla.

- Vet ikke hva som skjer

Haga forteller til Dagbladet at det var noe som ikke stemte helt i dag, men at hun ikke helt klarer å sette fingeren på det.

- Det er flere av de som er foran oss vi skal slå på en normal dag, sier hun.

Hun sier at hun er skuffet, og at det ikke var sånn hun hadde sett for seg at OLs åpningsdistanse skulle ende for hennes del.

- Jeg vet ikke helt hva man skal tenke underveis. Jeg prøver å plukke så mange plasser jeg kan, men jeg skuffer meg selv. Jeg vet ikke helt hva som skjer.

- Det er flere faktorer som spiller inn. Jeg taper uforholdsmessig mye kontra før i år på skøyting, og jeg blir stiv. Det er også folk som går fra meg i partier av løypa hvor jeg egentlig er god. Det kan være flere ting, sier Haga.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer