Ingen VIF-bøter etter cuptap

Etter seieren i 2. runde av cupen fikk VIF-trener Kjetil Rekdal «parkeringsbot» av spillerne. Rekdal svarer likevel ikke med bøter til søvnige medspillere etter cuptapet onsdag.

Hanne Bjertnes

Tippeligatreeren tapte onsdag 3- 2 mot 2. divisjonslaget Bærum i cupens 3. runde. En illsint Kjetil Rekdal truet søvnige spillere med Aetat.

-  Da har han ikke lest norsk arbeidslov, sier Freddy dos Santos lakonisk til Dagbladet.

-  Han har ansvaret for det som skjer. Og da må han gjøre de grep som er nødvendige. Men jeg er sikker på at alle gutta har lyst til å bli og gjøre det best mulig for Vålerenga. Det eneste svaret vi kan gi, er å vinne neste kamp, sier dos Santos.

-  Må slå Sogndal

Etter 3- 2-seieren mot Os i forrige runde var dos Santos en av de selvutnevnte «parkeringsvaktene» som skrev ut en bot på 500 kroner til den fraløpte «Reka».

-  Kanskje Rekdal skal gi oss bøter nå, undrer VIF-spissen.

Men det har Rekdal ingen planer om.

-  Nei, det argumentet er brukt opp. Jeg tror jeg må finne på noe annet enn det, sier VIF-treneren til Dagbladet.

-  Som for eksempel?

-  Det beste spillerne kan gjøre nå, er å slå Sogndal søndag. Vi må prøve å snu det elendige til noe positivt mot helga, sier Kjetil Rekdal.

VIF-treneren anser seg som ferdig med onsdagens cupbombe, som endte med at spillerne ble sendt rett i oppvaskmøte.

Uteble fra trening

-  Det var bra å få renset lufta slik at det ikke bygger seg opp frustrasjon. Vi kan ikke være forbanna i lang tid, mener Freddy dos Santos.

Kjetil Rekdal valgte å droppe lagets dagen-derpå-trening. En mann som derimot glimtet med sitt nærvær på Vålerenga-treninga i Vallhall i går, var ferierende landslagsspiss John Carew.

-  Kanskje ikke den beste dagen å være her på, kommenterte Carew.

IKKE BOT: Kjetil Rekdal.<P>