Rosenborg vil selge Nicklas Bendtner

- Ingen vil ha Bendtner

Rosenborg sliter med å få solgt Nicklas Bendtner, hevder den danske avisa Ekstra Bladet.

UØNSKET: Rosenborg jobber med å selge Nicklas Bendtner, men ifølge Ekstra Bladet er det mangel på villige kjøpere. Foto: Ole Martin Wold / NTB Scanpix
UØNSKET: Rosenborg jobber med å selge Nicklas Bendtner, men ifølge Ekstra Bladet er det mangel på villige kjøpere. Foto: Ole Martin Wold / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nicklas Bendtner har ikke vært på banen for Rosenborg siden slutten av april, og i de siste par månedene har han heller ikke vært i kamptroppen til trønderne.

Stig Inge Bjørnebye bekreftet overfor Dagbladet i slutten av mai at dansken skulle bort i løpet av sommeren, men ifølge danske Ekstra Bladet kan det være lettere sagt enn gjort.

«Ingen vil ha Bendtner», slår den danske avisa opp tirsdag ettermiddag.

- Heller mot sluttavtale

Ifølge avisa sitter de med opplysninger som sier at «ingen klubber står i kø for å hente en spiller uten kamptrening og som kun trener på egen hånd».

De skriver videre at Bendtner kan bli værende i klubben til kontrakten går ut ved nyttår, men at det er mer sannsynlig at partene setter seg ned og blir enig om en sluttavtale, der Bendtner kompenseres for lønn resten av året.

Rosenborg-trener Eirik Horneland uttalte for en snau måned siden at dansken har spilt sin siste kamp for trønderne. Den siste tida har dansken feriert i Sør-Italia sammen med kjæresten Philine Roepstorff.

Dagbladet har vært i kontakt med Stig Inge Bjørnebye, sportslig leder i Rosenborg, som ikke ønsker å kommentere Ekstra Bladets påstander.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer